Annelik gücü taksiyi kaldırdı

Paramparça’da pazartesi akşamı taksiyle inşaata uçan Gülseren ve Hazal’ın kurtarılma sahnesi geceye damgasını vurdu. Zaten günler öncesinden sahnenin 350 bin TL’ye mal olduğu ve çekimlerin saatler sürdüğü açıklanmıştı. Toprak kayması nedeniyle yardım ekipleri bir türlü aşağıya inip Hazal’ı kurtaramadı. Sonunda iş Gülseren’in annelik gücüne kaldı. Hani hep anlatılır ya, bir anne çocuğunun tehlikeye düştüğünü görürse bir arabayı kaldırabilecek güçtedir diye... İşte tam bu sözü yaşattı Gülseren bize... Arabayı kaydırarak Hazal’ın hayatını kurtardı. Ama yine Hazal’a yaranamadı. Hiçbir şeyi hatırlamayan ve babası internetten tüm görüntüleri sildiği için izleyemeyen Hazal, Cansu ve Gülseren’le uğraşmaya devam etti. Kaza sahnesi iyi tasarlanmış, iyi çekilmiş ve iyi oynanmıştı. Ekibin eline, emeğine sağlık! Ama taksiciyi bir an bile umursamamaları pek gerçekçi olmamıştı. Arabada üç kişi vardı ama kurtarma ekipleri bile iki kişi olduğundan bahsediyordu.

Hakan krizi sürüyor

SurvIvor All Star’da Hakan krizi başladı. Önce Pascal Nouma bana “Zenci” dedi diye Hakan’a yüklendi. Irkçılık suçlamasını Hakan kabul etmedi. Pazartesi akşamı Ünlüler Takımı ödül yarışmasını kaybedince Merve ve Anıl oyunlarda gerçek performansını sergilemeyen Hakan yüzünden kaybettiklerini söyledi. Hakan’ın arkadaşları yarışırken sessiz kaldığını ve kendi yarışmalarında kötü oynadığını ortaya attılar. Bu hafta elenme ihtimali olan Hakan, “Bu hafta elenirsem nasıl bir takımla yarışacaklarını görmelerini istedim” diyerek aralarındaki çatışmayı daha da artırdı. Bu iş böyle devam ederse Ünlüler Takımı’nda kavga bitmeyecek.

Haberin Devamı

Yeni ikili: Sıla ve Deniz

Bir gazlı içecek firması yaz için hazırladığı yeni reklamında Özcan Deniz ve Sıla’yla çalıştı. Günler öncesinden tanıtımları yapılmıştı. Sonunda geçtiğimiz akşam filmi izledik. Bir Hint şarkısının Türkçe’ye uyarlandığı 2.5 dakikalık reklama Özcan Deniz’in dansı damgasını vurmuş. Ama Sıla’yla iyi bir ikili olmuşlar. Kıpır kıpır, bol danslı, güzel kızlı, yakışıklı erkekli, yazı anımsatan reklam Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’lı jean reklamından sonra yeni favorim oldu. Bu arada Sıla ve Özcan Deniz yakışmış. Sıla oyunculuğa ikna edilirse iyi çift olurlar.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR