YA TUTARSA Show TV’de başlıyor

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yeni dizi Ya Tutarsa yönetmen Şenol Sönmez’in projesi. Bir sit-com’un içine düşen ve oradan kurtulmaya çalışan iki gencin maceralarını anlatan dizi yakında başlayacak. Dizinin başrollerinde Cahit Gök, Paşhan Yılmazel ve Zeynep Kankonde rol alacak. Şenol Sönmez’den birkaç ay önce hikâyeyi dinlemiştim. Fikir çok hoşuma gitmişti. Hatta Sönmez kısa bir demo çekmiş, onu izletmişti. Çok gülmüştüm. Şimdi bu isimlerle çok daha iyi olacağına eminim. Ya Tutarsa bir diziyi batırmak için uğraşanların hikâyesi. Bakalım, dizi kendisini bu sektörde tutturabilecek mi?

Türkiye’de 30’lu yaşlarında jön bulmak zor!

Bu yaz neredeyse her şehirde bir film çekilecek. Sayısını ben bile hesaplayamıyorum ama her gün bir sürü yönetmen arkadaşım telefon edip bir filme başladığını söylüyor. Ama herkes romantik komedi çekiyor. O nedenle dizilerde sevilen, iyi çift olabilecek isimleri bana da soruyorlar. İşte orada çok büyük bir sorun yaşanıyor. Çünkü hem sinemada gişe yapabilecek, hem yakışıklı, hem iyi oyuncu, hem de 30’lu yaşlarında isim bulmak neredeyse imkansız. Tabii ki bazı isimler var ama onlar da bir elin parmaklarını geçmiyor. O nedenle dizi sektörü, ortada bu kadar talep varken bu piyasaya yeni isimler kazandırmalı.

Haberin Devamı

Rüya çift olmuşlar

Şu ara herhalde hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Bir jean firmasının yüzleri olan Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya’nın ne kadar iyi bir çift olduklarını... Ortaya o kadar iyi bir enerji çıkmış ki, tartışmasız önümüzdeki sezon bu ikiliyi birlikte oynatmak için yarışacak televizyon kanalları... Hatta beyazperdede yan yana gelmeleri için herkes uğraşacak. İkisinin de çok sağlam genç fanları var. Yani 12-19 yaş aralığını ekrana ya da beyazperdeye çekmek isteyenler için rüya çift olmuşlar.

DİĞER YENİ YAZILAR