Turabi adadan gönderilmeli

Sevgili Ali Eyüboğlu Survivor yarışmasının çekildiği Dominik Adası’na gitti ve bize oradan izlenimlerini aktardı. Ancak Turabi’yle yaptığı röportaj gündeme bomba gibi düştü. Çünkü şiddetin durmadığı Türkiye’de, yayınlandığı her gün reyting şampiyonu olan Survivor All Star’ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Turabi açık açık şiddete başvuracağını açıkladı. Eyüboğlu, “Madem Turabi bu kadar delikanlı, delikanlıca cevap vereceksin. Şu anda kapının ağzındasın, en küçük rüzgarda uçacaksın. Uçmana neden olan kişiyi dövmeden ayrılır mısın?” diye soruyor. Turabi’nin cevabı ise “Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye’ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben buradan onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada benim hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim, ama olursa, neden olanı da kolundan tutar götürürüm... Abi...” oluyor.

Can güvenlikleri yok

Cevabı tekrar tekrar okuyun. Ben bu yazıyı Pazar sabahı yazdığımda Turabi hâlâ yarışmacıydı. Ama bu açıklamadan sonra orada kalamaz, kalmamalı. Çünkü yarışmacıların can güvenliği yok. Bunu da Turabi açık açık milyonlara ilan etti.

Haberin Devamı

Ama eğer kalmaya devam ederse yaşanacakların hesabını hiç kimse veremez. Acun Ilıcalı, bu konularda oldukça hassas biridir. Daha önce Berna ve Sahra kavga ettiğinde Berna’yı diskalifiye etmişti. Bu yarışmada da ikisini birbirinden ayırdı. Özgecan hakkındaki açıklamalarından dolayı bu yarışmada en çok reyting sağlayacak Nihat Doğan’ı adaya götürmemişti. O nedenle bu hafta Turabi’yi göndereceğine ben gönülden inanıyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR