Ne sen Zeynep'sin ne de ben Fatih

Her gün televizyon karşısında saatlerini geçiren biri olarak tahmin edersiniz ki, arada bir kendimi inzivaya çekmem gerekiyor. Aksi taktirde beynim yanıyor. Öyle bir haftaya girmek adına uzaklaştım İstanbul’dan... Biraz başka şeylere odaklanmak ve beynime reset atmak için... Ama ne mümkün... Dün bir kasabada çay içmek için bir kahveye oturdum. O soğukta sokakta toplasanız beş insan var ama kahve tıklım tıklımdı. Yan masama 16-17 yaşlarında iki kız bir erkek oturdu. O kadar yüksek sesle konuşuyorlardı ki, sohbetlerine kulak misafiri oldum. Kız, “Aşk Yeniden dizisini nasıl buluyorsunuz?” diye sordu. Üçü de ilk bölümleri daha çok sevdiklerini son haftalarda eskisi kadar gülmediklerini söylediler. Can alıcı soruyu ardından patlattı kız. “Neden dizilerde yakışıklı ve zengin erkekler fakir kızları seviyor?” Muhabbete katılmamak için kendimi zor tuttum. Fakat erkeğin cevabını da merakla beklemeye başladım. Çocuk kısa bir süre sonra kıza dönüp “Gerçek hayatta öyle şeyler olmaz. Ne sen Zeynep’sin, ne de ben Fatih! Zenginler sadece zenginlerle olur. Diziye kendini kaptırma ve bunlara inanma! Onun dizi olduğunu da unutma!” dedi. Haksız mı? Sonuna kadar haklı ama hayal kurmak serbest!

Haberin Devamı

Uğur Yücel yeni filmle geliyor

Aramızda Kalsın’ın final yapmasının ardından sessizliğe bürünen Uğur Yücel’den müjdeli haber geldi. Senaryosunu Ulan İstanbul dizisini kaleme alan ve benim de çok yetenekli bulduğum Uğraş Güneş’in kaleme aldığı Yaktın Beni filmiyle beyazperdeye dönüyor. Malum Uğraş’ın mizah kalemi çok sağlam, o nedenle kahkaha atmaya hazırım. Filmin çekimleri 18 Mayıs’ta başlıyor ve yapımını TMC üstleniyor.

Su Kutlu Güzel Köylü’den ayrıldı

Gold Film’den bir basın açıklaması geldi. “Güzel Köylü dizimizde oynayan genç oyuncumuz Su Kutlu’nun geçtiğimiz haftalarda Muğla’da bir eğlence mekânın da yaşadığı olay nedeniyle üzüntümüzü bildiririz. Yaşanan bu tatsız olaydan sonra oyuncumuz Su Kutlu ile yapılan görüşmeler neticesinde Su Kutlu’nun dizimizin kadrosundan ayrılması yönünde bir karar alındığını belirtmek isteriz.” Görüntüleri izleyip, Muğla’da yaşayan arkadaşlarıma konuyu sordum. Her şey Kutlu’nun aleyhine… Alkol bu şişede durduğu gibi durmuyor. Sonuçta Kutlu bir oyuncu ve bir diziyi temsil ediyor. Tabii ki herkesin alkol alma özgürlüğü var ama onun özgürlüğü başka insanların hem özgürlüğüne, hem itibarına, hem de işine zarar veriyorsa buna özgürlük denmiyor. Çok tatsız bir olay, keşke yaşanmasaydı. Umarım bundan sonra özgürlüğün ne olduğunu anladığımız bir dünyada yaşarız.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR