İki yeni gençlik dizisi geliyor

Geçtiğimiz gün Süreç Film’in sahibi Ali Gündoğdu’yla bir araya geldik. Konumuz “Dizi sektörü nereye gidiyor?” ve yapacakları yeni dizilerdi. Açıkçası reytingi yüksek iki diziye imza atan Ali Gündoğdu’yu daha mutlu bulacağımı zannediyordum. Ama 140-150 dakikalık dizilerle senaristlerin, oyuncuların ve ekiplerin artık çok zor durumda olduğunu anlattı. Özellikle romantik komedilerde senaristlerin işinin çok daha zor olduğunu da ekledi. Çünkü güldürmek hem de 140 dakika izleyiciyi ekrana bağlamak artık büyük maharet. Süreler nedeniyle tüm sektörün içerik sıkıntısına düştüğüne değindik. Kısacası Aşk Yeniden ve Kiraz Mevsimi dizilerinin yapımcısını da süreleri dert edinmesi beni mutlu etti. Belki derneklerinde hem sürelere, hem de sektöre yeni kalemler kazandırmak konusunda harekete geçerler.

Emre Kınay Güneşin Kızları’nda

Gelelim, Süreç Film’in bu yaz için hazırladığı iki yeni projeye… İlki, Güneşin Kızları. Kanal D’de ekrana gelecek. Başrolünde Emre Kınay var. Yani anlayacağınız Güneşi Beklerken’den sonra kanal Güneşin Kızlarını devreye sokuyor. Zira, Güneş Kanal D’ye uğurlu geliyor. Dizinin konusuna gelince; 35 yaşında, üç kızı olan edebiyat öğretmeni Güneş’in ve kızlarının hayata tutunmasını anlatıyor. Hikâye epey sürprizli. Senaryoyu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur kaleme alıyor. Sadullah Celen yönetmen koltuğuna oturuyor. Çekimlerine bu ay başlanacak dizi haziran ortasında yayında olacak.

Haberin Devamı

Mutluluk geliyor

Süreç Film’in diğer dizisi Mutluluk. Mutluluğa o kadar ihtiyacımız var ki, adı bile yeter. Senaryosunu Aksel Bonfil ve Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı diziyi Erol Özlevi yönetecek. Oyuncu seçimleri halen devam ediyor. Dizi Fox TV’de ekrana gelecek. Mutluluk, İzmir’den İstanbul’a gelen ve öğrenci yurdunda yaşananları konu edinen bir gençlik dizisi. Bu arada Kiraz Mevsimi ve Aşk Yeniden önümüzdeki sezon edecek. Yakın vadede Süreç Film’in dizileri bunlar… Eylül sezonu için Gürkan Uygun’la yeni bir proje hazırlığında… Hazır olun, bu yaz bizi gençlik dizileri sarmalayacak. Bakalım, izleyici hangisini seçecek?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR