Kanalın kurtarıcısı İlker Ayrık

Neredeyse üç sezondur reyting listesinin ilk 5’ine pazartesi akşamalrı Kanal D giremiyor. Önce Survivor ve Karadayı’ya karşı yenildi. Daha sonra ise Paramparça alt üst etti Kanal D’yi… Son olarak Beş Kardeş’le de istenilen başarıya ulaşamayınca son çare olarak altın yumurtlayan Ben Bilmem Eşim Bilir kurtarıcı olarak yetişti. İlker Ayrık’ın sunduğu yarışma zaten yılbaşı gecesi ünlülerin katılımıyla yüksek bir reytinge imza atmıştı. Pazartesi akşamı da Ben Bilmem Eşim Bilir Ünlüler olarak görücüye çıktı. Safiye ve Faik çiftine karşı, Uraz-Melis Kaygılaroğlu yarıştı. Kazanan Uraz-Melis Kaygılaroğlu oldu. Ama yarışma oyunlarında Safiye ve Faik çifti izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Bu eğlenceli şov Kanal D’yi ilk 4’e soktu. Önümüzdeki haftalarda daha da dikkat çekecektir. Ünlülerin hayatını merak eden bir toplumuz. Aynı hikâyeleri izlemekten sıkıldığımız aşikâr. Üstelik yaz geliyor, seçim var, dolar yükselişte… Kriz kapıda, dertler arttı. Gülmek ve eğlenmek isteyen bir toplumla karşı karşıyayız. Ekranda ünlülerin o tuhaf hallere girmesi de ilgi çekiyor. Çünkü onların da ulaşılmaz değil, sıradan insan olduklarıyla yüzleşiyoruz. Kanal D daha popüler isimleri yarışmaya katarsa reytingi daha da artacak ve pazartesi akşamlarında reytingini yükseltecektir.

Haberin Devamı

SURVIVOR kızışmaya başladı

Salı akşamı yarışmadan elenen Seda oldu. Elenirken de Hilmicem’i eleştirdi. Ünlüler-Gönüllüler yarışının kazananı kim olacak merakla bekler oldum. Şampiyonlar ve iddialıların yarışında herkesin bir başka yüzünü görüyoruz. Bence bu yarışmanın en hırslıları kadınlar. Serenay, Merve Oflaz, Merve Aydın, Sahra, Begüm, Berna’nın savaşı çok dikkat çekici. Bundan sonra daha da kızışacak bir Survivor izleyeceğiz. Demedi demeyin…

İsmail Demirci Serçe Sarayı’nda

SON olarak rol aldığı Reaksiyon dizisinde dikkatleri üzerine

çekti İsmail Demirci. Tekin Komiser bugün Serçe Sarayı dizisinde Ramazan olarak karşımıza çıkacak. Oyunculuğu, aurası sağlam biridir İsmail. Bugüne kadar daha çok erkek işlerinde izledik. Ama Serçe Sarayı’nda da farkını ortaya koyacaktır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR