Emrah kaymakam olacak!

Star TV’nin yeni sezon için Emrah’la anlaştığını zaten hepimiz biliyoruz. Uzun süredir tanıtımlarda yer alıyor. Ancak nasıl bir projeyle ekrana geri döneceğini bilmiyorduk. Önceki gün Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’la bir araya geldik. Diziyi onun yapacağını öğrendim. Efendim, Emrah’ın başrolünü oynayacağı dizi Milas’ta çekilecek. Yıllar önce Milas’ta yaşayan bir çocuğun acı bir sebeple ayrılmasını ve kaymakam olarak Milas’a dönüp sırları açığa çıkarmasını konu ediniyor dizi. Dizinin senaryosunu Onur Uğraş kaleme alıyor.

Demet Özdemir diziye başlıyor

Hazır Turgut’la bir araya gelmişken yeni sezon projelerini de sordum. Öncelikle Güzel Köylü dışında bir yaz dizisi daha yapıyor Gold Film. Kod adı Çilek Kokusu… Senaryosunu Aslı Zengin kaleme alıyor. Pastane çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu ediniyor dizi. Başrolünde Demet Özdemir yer alacağı dizinin kanalı yakında belli olacak. Oyuncu seçimleri devam ediyor.

Haberin Devamı

Ayça Bingöl’le görüşülüyor

Eylül ayında Kanal D için yeni bir proje hazırlığında Faruk Turgut. Hem Adana’da, hem de İstanbul’da iki ailesi olan bir adamın çocukları arasında yaşanan savaşı konu ediniyor dizi. Aslında biraz Karagül’ün ilk bölümüne benziyor ama ters motivasyon işliyor. Kadın Adana’ya döneceğine, Adana’daki aile İstanbul’a taşınıyor. İstanbullu sosyetik bir kadınla, Anadolulu mütevazi bir kadın ve çocukları karşı karşıya geliyor. Proje için Ayça Bingöl ile görüşülüyor.

DİĞER YENİ YAZILAR