Aşk Yeniden’e bir aşk geliyor

Aşk Yeniden’i tebrik etmek lazım. Salı akşamı dördüncü bölümü ekrana geldi. Karşısında Survivor gibi güçlü bir format, haftalarca zirveden inmeyen Kaderimin Yazıldığı Gün, Küçük Ağa ve maç olmasına rağmen yine birinciliğe oturdu. Survivor’la Tüm Kişiler’de reytingleri birbirine yaklaşmasına rağmen zirveye bırakmadı. Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy’un kimyası fazlasıyla tuttu. Nilay Deniz ve Can Sipahi de birbirine çok yakıştı. Yani anlayacağınız, şimdilik iki aşk izleyeceğiz. Ama ben en çok Sema Keçik diziye girdikten sonra Derin Şevket’le yani Tamer Yılmaz’la atışmalarını merak ediyorum. Anlayacağınız, üçüncü aşk geliyor.

İlk elenen Duygu oldu

Tartışmasız Survivor’ın en unutulmaz karakterlerinden biriydi Duygu Çetinkaya. O nedenle Survivor All Star’da yer alması normaldi. Ama sakatlanma durumu onun gücünü kırdı. Duygu Survivor’da benim için hırs demekti. O nedenle bu Survivor’da çok ses getireceğinden emindim. Ama herkesin star olduğu yerde, ondan daha hırslıların olması Duygu’yu eskisi kadar popüler yapmadı. Düşünsenize, yarışmanın ilk eleneni Duygu oldu. Yani evdeki hesap, çarşıya uymadı.

Haberin Devamı

Kumanda savaşı bugün başlıyor

Bugün büyük gün! İki iddialı yapım görücüye çıkıyor. Bir yanda yani Star TV’de Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy’lu Serçe Sarayı, diğer tarafta yani TV8’de Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli’li Maral-En Güzel Hikayem var. İkisi de iddialı ve güzel görünüyor. İkisinin de avantajlı ve dezavantajlı olduğu yerler var. Ayrıca kumandayı ele geçirmiş Kurtlar Vadisi izleyen erkekler var. Yani perşembe ev halkının kumanda kavgasına şahit olacak. Bakalım, bu yarışı kim kazanacak?

DİĞER YENİ YAZILAR