Survivor dengeleri alt üst etti!

Yıllardır söylerim, ekranda Survivor’ın başlaması artık yaz yaklaşıyor demek. Tatil hayalleri kurmak, bikinili ve şortlu insanları izlemek ve yaz planları yapmak demek. İçimizi karartan şeylere bakmak yerine, kafa dağıtmak demek. Çünkü Survivor izleyiciye tüm bunların yanında, ünlü insanların hayatını gözetleme, çatışma, oyun izleme fırsatı da sunuyor. Özellikle yeni başlayan Survivor All Star çok daha heyecanlı bir halde geldi. Gelir gelmez de ekranın tozunu attırdı. Düşünsenize; yıllarca bu yarışmayı izlediğimiz isimlerin hepsi bir arada… Özellikle kadınlar tarafında Sahra, Merve Aydın, Merve Oflaz, Serenay Aktaş ve Duygu kendi başlarına olay demekti. Şimdi aynı yarışmadalar… Erkekler için de aynı durum geçerli…

Bu sene aşk yaşanır

Survivor’ın da aslında bir diziden farkı yok. Issız bir adaya düşmüş insanların hayatta kalmak ve kazanmak için önce birbirlerine tutunma, sonra birbirlerini yeme hikâyesini izliyoruz. En yakın arkadaşların nasıl birbirilerinin kuyusunu kazdığına şahit oluyoruz. Kavgalar, yarışlar derken zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz. Bence bu sene Survivor’da bir aşk başlar ve onu da izleriz. Yani dizilerin karşısında üstelik yeni hayatlara tanıklık ettirdiği için çok iddialı bir rakip.

Haberin Devamı

Karanlık iş girmeyin

Şimdi son iki günün sonuçlarına bakalım. Pazar akşamı başlayan Survivor gelir gelmez O Hayat Benim’i birincilikten indirdi ve zirveye oturdu. Pazartesi akşamı Paramparça’yı yerinden edemedi ama ciddi anlamda reytingini çaldı. Fakat en çok Beş Kardeş ve Karadayı’yı vurdu Survivor. Salı akşamı da Küçük Ağa ve Kaderimin Yazıldığı Gün’den seyirci alacaktır. Yani gelir gelmez dengeleri alt üst etti. Ama asıl tehlikesini yeni başlayacak dizilerde gösterecek. Demedi demeyin, ben olsam artık bu dönemden sonra karanlık bir işi ekrana sokmazdım. Çünkü tutunma şansı çok zor olacak. Çünkü hem havaların ısınması, hem siyasi gündemin sıcaklaşması, hem de ekonominin durumu insanların sadece kafa dağıtacak işlere bakmasına neden olacak.

DİĞER YENİ YAZILAR