Kurusıkı'yı izleyin

Bir süredir oyun izleyemiyordum. Çarşamba akşamı BKM’de sahnelenen Kurusıkı oyununun galasında buldum kendimi. Gökçe Bahadır, Mete Horozoğlu, Bülent Alkış, Selen Uçer ve Beytin Engin’in rol aldığı oyunu Levent Kazak yazıp sahneye koymuş. Öyle anlatması kolay bir oyun değil! Çünkü sürprizi bol, mesajı çok… Anlayacağınız, izlemek şart! Çünkü Kurusıkı sizi oyun içinde oyuna sonra yine bir oyuna davet ediyor. Başta neyin içine düştüm derken, sonra pür dikkat bulmacayı çözmeye çalışıyor, bir yandan da ağlanacak halimize gülüyorsunuz. Oyunculuk performansları oldukça iyi! Bu sezon izlediğim en güzel oyunlardan biriydi. Başta da dedim ya, anlatması zor ama mutlaka izlenmeli! Kurusıkı’yı 20 Şubat Cuma BKM’de izleyebilirsiniz.

Ulan İstanbul yarın internette!

Ulan İstanbul televizyon macerasını sonlandırdı. Yarından itibaren internetten yayın hayatına başlıyor. Saat 20.00’de www.kanald. com.tr’den yayınlanacak yeni bölüm ücretsiz olacak. Önümüzdeki haftadan itibaren 1.99 TL’ye izleyebileceğiz. Yarın yepyeni bir dönem başlıyor yayıncılık hayatında… Umarım, bu internet yayıncılığı bekleneni karşılar. Çünkü hepimiz özgür içerikleri hak ediyoruz.

Haberin Devamı

Survivor öncesi Figüran partisi

Başrollerini Ceyhun Fersoy, Serenay Aktaş, Ferdi Kurtuldu, Erdal Cindoruk ve Umut Oğuz’un paylaştığı Figüran filmi 3 Nisan’da vizyona girecek. Ancak filmin başrol oyuncusu Serenay Aktaş o sırada Survivor All Star yarışmasında olacak. Daha doğrusu hırslı bir yarışmacı olduğu için öyle olacağını tahmin ediyoruz. Çünkü Survivor 22 Şubat’ta başlıyor. Geçtiğimiz gün Bosphorus Film Makers’ın yapımcısı Aytekin Mert başrol oyuncusu galada olamayacağı için ona bir sucuk partisi düzenledi ve Aktaş’a bir Galatasaray forması hediye etti. Aktaş arkadaşlarıyla vedalaşıp “Başrolde olduğum ilk sinema filmimin galasında yer alamayacağım için çok üzülüyorum. Ancak Survivor’dayken en büyük mutluluğum Figüran’ın bir milyon gişe yaptığı haberini almak olacak” dedi. Baksanıza Serenay şimdiden iddiasını ortaya koydu. Bu sezon çok çekişmeli bir Survivor geliyor. Mart ayını iple çeker oldum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR