Keriman’ın askerleriyiz!

Paramparça bir geldi, pir geldi. Pazartesi akşamına yerleşti. Uzunca bir süre kimse yanına bile yaklaşamaz gibi görünüyor. Sadece pazartesi olsa iyi, haftalık reytinglerde Karagül’ü de tahtından etti. Dizideki aksiyon hiç bitmiyor, her hafta nefesimizi tutarak izliyoruz. Ama bir karakter var ki, neredeyse her hareketi ve her repliğiyle fenomen oldu. Keriman karakterinden yani Nursel Köse’den bahsediyorum.

Dini, milleti para

Nursel Köse, inanılmaz bir oyuncu. Bugüne kadar hangi karaktere hayat verdiyse bizi inandırmayı başardı. Ama Keriman’la resmen tarih yazıyor. Öyle bir karakter çıkardı ki, her hafta bu defa ne kadar kötülük yapacak diye bekler oldum Keriman’ı... Onun dini, milleti ve hayata bakışı sadece para. Euro varsa hayat güzel, ne Hazal umurunda, ne de Gülseren. Ama para yoksa Keriman’ın gazabından kaçmak lazım. Geçenlerde Nursel Köse’yle oturduk. Daha doğrusu o fotoğraf çektirmekten masada bir an oturamadı. Karakter kötü ama herkes çok seviyor Keriman’ı... Hatta “Keriman’ın askerleriyiz” diye bağırıyorlar. Valla bence haklılar, baksanıza Keriman’la yatıp Keriman’la kalkıyoruz. Nursel Köse, emeğine, duyguna sağlık!

Haberin Devamı

Beş Kardeş pazartesi başlıyor

Yapımını Ay Yapım’ın, senaryo ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği, başrollerini Serkan Keskin, Melisa Sözen, Fatih Artman, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Serdar Orçin, Nihal Yalçın ve Ece Dizdar’ın paylaştığı Beş Kardeş dizisi pazartesi akşamı başlıyor. O kadar uzun süredir bekliyorum ki Beş Kardeş’i başlayacağı için çok mutluyum. Ama pazartesi olacağı için kaygılıyım. Çünkü Paramparça aldı başını gidiyor. Umarım, Beş Kardeş komedi ihtiyacını karşılar ve reyting listesinin üst sıralarında yer alır. Çünkü ben Onur Ünlü kafasını çok özledim.

DİĞER YENİ YAZILAR