O Hayat Benim'de durmak yok Entrikaya devam

Ezgi Asaroğlu, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ceren Moray, Keremcem, Sinan Albayrak'ın başrollerini oynadığı O Hayat Benim dizisine konuk oldum geçen gün. Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin önce Gelincik Yokuşu'ndaki çekimlerine gittim. Orası gerçekten Çengelköy'de bulunan Gelincik Yokuşu. Sokakta karşılaştığım sakinlerle sohbet ettim önce. Herkes diziyi çok sevdiğini ve Nuran karakterine hayat veren Yeşim Ceren Bozoğlu'nun gerçekten Gelincikli gibi olduğunu söyledi. Sette inanılmaz bir hız var. Çünkü dizi yaklaşık 140 dakika sürüyor. Yeşim Ceren Bozoğlu'yla sohbet ediyoruz. "Oya, 19 saat çalışıyoruz. Şu anda Nuran evin odunu ve kömürü benim evimin doğalgazından daha önemli benim için. Çünkü artık buralı olduk" dedi.

"Sinemayı özledim"

Keremcem'in çekimi bitmişti ama beni kırmayıp biraz daha kaldı. Ekiple arasında şahane bir uyum var. Özellikle partneri Ezgi Asaroğlu'nu çok sahipleniyor. Açıkçası bu tavrını çok takdir ettim. Keremcem, "Şanslıyım. İyi anlaştığım bir partnerim var" diyor. Ezgi Asaroğlu'yu makyajda yakaladım. İnanılmaz yüksek bir enerjide karşıladı beni. Keyfinin çok yerinde olduğunu ama sinema yapmayı özlediğini belirtti.

Haberin Devamı

Efsun'u oynamak tatil gibi

Ceren Moray'a "Neredeyse her sahnede varsın, yorulmuyor musun?" diye sordum. "20 gün izinsiz çalıştığım oldu. Ama hiç şikayet etmem. Çünkü Efsun'u oynamak tatile çıkmak gibi bir şey" cevabını verdi. Hamdi Alkan geldi geleli reyting yükseldi. Boşuna ona reyting Hamdi demiyorlar. Ben Gelincik Yokuşu'nda ayrılırken çekim tüm hızıyla devam ediyordu. İzleyiciyi pazar akşamları bir parça entrikayla uyutabilmek için...

DİĞER YENİ YAZILAR