Racon şubat sonu başlıyor

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Hande Doğandemir, Barış Arduç, Sarp Akkaya ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Racon’un önceki akşam tanıtımı yayınlandı. Diziyi ilk ben duyurmuştum. Daha sonra Hande Doğandemir’le konuştuğumuzda senaryoyu çok beğendiğini ve bu iş için bekleyeceğini söylemişti. Sonunda ilk tanıtım çıktı. Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir çok iyi bir baba-kız olmuşlar. Renk olarak birbirilerine yakınlar. Sarp Akkaya’yı izlemeyi çok seviyorum. Muhteşem Yüzyıl’dan beri görünmüyordu. Racon’da da çatışmanın diğer ayağı olmasına sevindim. Barış Arduç son yıllarda yükselen oyunculardan. Dizide Hande Doğandemir’le iyi bir partner olacaklardır. Seçkin Özdemir bu hikâyede hep ortalığı karıştıracak. Kısa tanıtımdan ben büyük bir heyecan aldım. İnşallah Kerem Deren’in kaleme aldığı senaryo, Mehmet Ada Öztekin’in rejisiyle iyi bir diziye dönüşür. Bu sezon hepimizin iyi bir dizi izlemeye ihtiyacı var. Racon’un çekimleri 2 Şubat’ta başlıyor. Ay sonunda da atv’de ekrana gelecek. Umarım daha fazla geç kalmazlar. Çünkü meteoroloji deyip geçmeyin. Havalar düzeldiğinde kara hikâyeler izlenmez. Güneş karayı eritir. Racon’da kara bir hikâye olduğuna göre kışın yayında olmalı!

Haberin Devamı

HOŞÇAKAL NAZİFE ANNE

Az önce bir haber okudum. Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar’ın annesi Nazife Anne yarın diziye veda edecekmiş. Düşünsenize 15 Ocak 2003’ten beri Serpil Tamur bu dizide oynuyor. Yani tam 12 sene olmuş. Yarın yayınlanacak bölümle diziden ayrılacak ve bir devir kapanacak. Nazife Anne sağduyusu, yumuşak sesi ve güzel kalbiyle bir nesil büyüttü. Milyonlarca kişinin annesi oldu. Şimdi bambaşka hikâyelerle yeni nesiller büyütecek. Hoşçakal Nazife Anne, hoşgeldin Serpil Tamur.

BEDEL VE KARDEŞ PAYI DİZİLERİ YARIN AKŞAM BAŞLIYOR

NTC Medya yarın akşam iki diziyle ekrana gelecek. Atv’de başrollerini Necip Memili, Sedef Avcı ve Berk Erçer’in canlandırdığı Bedel başlayacak. Star TV’de ise Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın başrolünü oynadığı Kardeş Payı ikinci sezonuna “Merhaba” diyecek. Aynı yapım şirketi, aynı gün kendisine rakip olacak. İkisini de tabii ki izleyeceğim. Ama sevindiğim haber, Kardeş Payı’nın yeniden başlaması… Bakalım, yeni sezona nasıl başlayacaklar…

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR