Kardeş Payı 29 Ocak’ta başlıyor

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın başrollerini paylaştığı Kardeş Payı üç sezondan oluşan bir proje. Her yıl ocak ve haziran aylarında yayınlanacak ve sezonu 22 bölümden oluşacak projenin ikinci sezonu için gün sayıyoruz. Malum, biz bu kardeşleri pek sevdik. Çekimleri uzun süre önce başlayan ve sezonun ilk bölümü Sivas’ta çekilen dizinin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Çok değil 12 gün sonra Kardeş Payı başlıyor. 29 Ocak Perşembe başlayacak yeni sezonuyla Kardeş Payı sevenler “Oh” diyecek.

Serçe Sarayı görücüye çıktı

Senaryosunu Funda Alp’in kaleme aldığı, Mesude Eraslan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Serçe Sarayı dizisinin başrolünde kimin oynayacağı uzun süre belli olmadı. Önce Songül Öden oldu, sonra olmadı. Sonra tekrar oldu, olmadı derken anlaşma imzalandı. Başrolünü Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy ve Selen Öztürk’ün oynadığı Serçe Sarayı’nın tanıtımı da önceki akşam yayınlandı. Sezonun iddialı projelerinden biri olmaya aday Serçe Sarayı. Şubatın ilk haftası başlayacak. Bakalım, ölen kocasına hâlâ büyük aşkla bağlı Serçe’nin hayatını sevecek miyiz?

Haberin Devamı

Kara Kutu’dan aklımda bağırış kaldı

Ercan Mehmet Erdem’in senaryosunu, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği, Orhan Kılıç, Hakan Eratik, Deniz Uğur, Hazım Körmükçü, Caner Çandarlı’nın başrolleri paylaştığı Kara Kutu dizisi şubat ayında başlıyor. Dizinin adı aslında “Adı Yok” olacaktı. Ama sanırım Pana Film’de K harfinin uğuruna inanmış olacak ki, dizinin adını son anda Kara Kutu diye değiştirmişler. Neyse gelelim tanıtımdan ne anladığımıza… Ben hikâyeyi aylar önce yazmıştım. Hafızasını kaybeden bir adamın geçmişinin peşine düşme hikâyesini izleyeceğiz. Ancak izlediğim tanıtımdan tek anladığım şey bütün karakterlerin bağırması oldu.

DİĞER YENİ YAZILAR