Hazal ve Aras ekranın yeni favorisi olur

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu bombayı patlattı. Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli, TV8’de ocak ayından itibaren yayınlanacak Maral dizisinde başrolleri paylaşacak. Dizinin senaryosunu Pınar Bulut Deren kaleme alıyor, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın ve Deniz Koloş oturuyor. Hazal Kaya’yı da, Aras Bulut İynemli’yi de yakinen tanıyan bir olarak diyorum ki, müthiş bir çift olacaklar. Zaten iyi arkadaşlar, birbirlerini severler ve ikisi de mükemmeliyetçi. O nedenle onlar şimdiden kapanıp çalışmaya başlayacaklar. Dizilerde seyirciyi peşinden sürükleyen çift yaratmak zordur. Ama Hazal ve Aras’ı yan yana düşündüğümde bile oluyorlar. Bence ekranalrın yeni favori ikilisi olacaklar. Umarım bu ekrana da yansır. İkisinin de yolu açık olsun!

Ayşegül gidişi Özlem’e yarar!

Bu Tarz Benim yarışması başladığından beri neredeyse herkesle kavga etti Ayşegül. Önce Nur’la, sonra Özlem’le, ardında Tuğçe’yle atışmaları reyting hanesine yazarken, izleyiciye de “Bu kadar olmaz” dedirtti. Hiçbir şeyden memnun olamadı ama yarışmada iddialıydı Ayşegül Doğan. Sürekli “Ben bir tarz yarışmasına geldim. Başka bir derdim yok” diyordu. Ne acayiptir ki, yarışmadan önce Nur gitti, ardından da Tuğçe. O da hemen arkalarından yarışmaya veda etti. Gizem’le son elemeye kaldı. Bence Ayşegül Gizem karşısında elenmezdi ama o kadar çok konuştu ki, jürinin tamamı onun adını verdi. Çünkü gerginlikten hem izleyici, hem de jüri sıkıldı. Şimdi meydan Özlem Özden’e kaldı. Bu Tarz Benim’in bitmesine çok az kaldı. Yarışmanın şampiyonluğu için de iki isim: Ezgi ya da Özlem! Bence Özlem kazanmalı… Çünkü reyting almak çok emek harcadı.

Haberin Devamı

Geçmiş olsun Kaçak

Kandilli’de Kaçak dizisi ekibi çekim yapıyor ve seti 50 kişi basıyor. Polis 1 saat sonra geliyor. Tüm bunları oyuncu Hasan Küçükten sosyal medyada detaylıca anlatmış. Çekim ekibinin darp edildiği olay şu anda adliyeye sevk edilmiş durumda… Gerçekten inanılır gibi değil! Sonuçta izlediğiniz bir dizi ve saldırılan insanlar emekçi! Artık dizi setleri de güvenli bir yer olmaktan çıktı. Bu saldırı kabul edilebilir bir şey olamaz. Gecesini gündüzüne katarak çalışan Kaçak ekibine çok geçmiş olsun. Bu olay gösterdi ki, güvenlik önlemi olmadan dış çekime çıkılmayacak. Nasıl bir ülke olduk!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR