Show TV’de beş dizi başlıyor

Uzun süredir varlık gösteremeyen Show TV’nin başına 1 Ağustos’ta Melis Civelek geçti. Ondan sonra da kanal elinde çok az program olmasına rağmen reytingleri karıştırdı. Sektörde bir kanalın daha rekabete katılması ve yeni oyuncu olması emin olun daha iyi olacak. Güldür Güldür Show, Bu Tarz Benim, Büyük Risk, Fatih Harbiye ve Yılanların Öcü’yle eylül ve ekim ayında yükseliş gösteren kanalın kapısını çalmak farz oldu. Önceki gün Show TV Genel Müdürü Melis Civelek’le yemek yedik. Show TV’nin bundan sonraki projelerinin de tüyolarını aldım. Öncelikle 4 yıl önce kanal yöneticiliğini bırakmıştı Civelek. Ardından da Adını Feriha Koydum dizisiyle senaristliğe adım attı. Bugünün Saraylısı, Güllerin Savaşı projelerinde de onun imzası var. Fakat 4 yıl sonra sektöre dönmeye karar verince Güllerin Savaşı’yla yollarını ayırmış. İlk hedefinin iyi bir planlama yapmak olduğunu da ekliyor. Zaten sonuçlar bunu ortaya koyuyor. Diğer kanallarla kıyasladığımızda elinde çok az malzeme olmasına rağmen artık hepsini zorluyor.

Haberin Devamı

Acil Servis dizisi geliyor

Sırada yeni projelerin hayata geçmesi var. 17 Kasım’da Seda Sayan’la Yol arkadaşım başlıyor. Ama tabii ki benim asıl merak ettiğim diziler. Öncelikle Fatih Harbiye’nin kaderini soruyorum. Civelek, “Son üç bölümü izleyeceksiniz. Ama diziye bir final hakkı tanıyacağız. İzleyici sevdiği dizinin finalini görebilecek” cevabını veriyor. Şu ana kadar kanalda iki dizinin tanıtımını izledik. Biri Ezra, diğeri Roman Havası. İkisinin de kasım sonu ya da aralık başı başlayacağını söylüyor Civelek ve ekliyor: “Beş tane diziyle anlaştık. İlki Roman Havası. Erler Film’in yapımnı üstlendiği dizide Oya Başar, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Petek Dinçöz, Erkan Şahin ve Cezmi Baskın başrolleri paylaşıyor. İkincisi Ezra. Yapımını, senaristliğini ve yönetmenliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği dizide Rüveyda Öksüz, Yusuf Çim, Zeynep Koltuk ve İsmail Filiz başrollerde oynuyor. Dizi hem polisiye, hem de romantik komediyi birleştiriyor. Üçüncü projenin kod adı Acil Servis. ER dizisinden uyarlanıyor. Medyapım yapacak. Şu anda oyuncu seçimleri devam ediyor.” Bu üç dizi aralık ayında ekranda olacak. Ama ocak ayına hazırlanan iki dizi daha var.

Haberin Devamı

Sayışman ocakta ekranda

Tolgahan Sayışman’ın başrolünü oynayacağı, Gold Film imzalı Sevda Kafesi projesi Melis Civelek’e ait. Ocak ayında yayına girecek dizi, birbirlerine ilk görüşte âşık olan bir çiftin başına gelen inanılmaz bir olayla hayatlarının darmadağın olmasını konu ediniyor. Son projenin kod adı Senden Daha Melek. NTC Medya’nın yapımını üstlendiği dizi “İnsanlar çift yaratılırlarmış” cümlesinden yola çıkıyor ve bir yer değiştirme hikâyesini işliyor. Kanalda Yılanların Öcü devam edecek. Civelek, “Hadi şu isme bir dizi yapalım demek yerine, öyküden ve senaryodan çıkarak seçimler yapıyoruz” diyor. Yıllardır söylerim bu sektörde star senaryodur. Umarım Show TV, yeni dizileriyle sektöre yeni bir soluk getirir.

DİĞER YENİ YAZILAR