Urfalıyam Ezelden tanıtımıyla ağlattı

Başrollerini Bülent İnal, Settar Tanrıöğen, Dolunay Soysert, Öykü Gülman, Meral Çetinkaya’nın paylaştığı Urfalıyam Ezelden dizisi her bölüm daha da merak uyandırıyor. Oyunculuk performansları da ekibin hikâyeyi sevdiğini ve sette çok eğlendiklerini kanıtlıyor. Geçtiğimiz gün dizinin 4’üncü bölüm fragmanı yayınlandı. Faruk Teber 55 saniyelik tanıtımda öyle bir duygu yakalamış ki, gözlerim dolu dolu 5 kez izledim. Bir babanın doğruları uğruna evladından vazgeçme anını o kadar gerçek oynamış ki, Settar Tanrıöğen izlerken boğazım düğümlendi. Şimdi heyecanla pazar akşamını bekliyorum. Bu arada Faruk Teber tartışmasız Türkiye’nin en iyi dizi yönetmenlerinin başında geliyor. Elini değdirdiği her dizide yarattığı atmosferle izleyicinin gönül sazını titretiyor.

Urfalıyam Ezelden tanıtımıyla ağlattı

Reaksiyon’a aksiyon lazım

Bu sezonun en iddialı dizisi olarak başladı Reaksiyon. İlk bölümünde kafaları karıştırsa da, ilerleyen bölümlerde izleyici kitlesini artırdı. Ancak son haftalarda reytingleri düşmeye başladı. Neredeyse izleyicisinin yüzde 80’ini erkeklerin oluşturduğu bir dizi Reaksiyon. Üstelik bu dizinin iddiası politik aksiyon. Ancak son bölümlerde dizide sadece politika izliyor gibiyiz. Aksiyon dizinin genelinde o kadar az ki, bu da diziyi geveze bir hale getiriyor. Yani şöyle düşünün, haberlerin ardından dizinizi açıyorsunuz. Zaten ülke gündemi yeterince sarsıyor. Tam rahatlamak istediğiniz zamanda da ülke gündemindeki konuları konuşan oyuncular izliyorsunuz. Diziyi sevmediğimden değil, sadece daha iyi olmasını istediğimden naçizane bir önerim var. Eğer karakterler çok konuşmak yerine aksiyona geçerse reytingler yükselecektir.

Haberin Devamı

Urfalıyam Ezelden tanıtımıyla ağlattı

Günahkâr 5 Kasım’da başlıyor

Başrollerini Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse ve Korel Cezayirli’nin başrollerini paylaştığı Günahkâr, sevdiği kızın işlediği cinayeti üzerine alıp tıp fakültesinden kovulmayı ve hayatından vazgeçmeyi göze alan Ali Yusuf’un bir intikam canavarına dönüşmesini konu ediniyor. Dizi, 5 Kasım Çarşamba başlıyor. Avantajlı bir gün çarşamba. Konu ilgi çekici. Eğer ilk bölümde seyirciyi ekrana bağlayacak dünya kurulduysa şansı yüksek olacaktır.

Haberin Devamı

Urfalıyam Ezelden tanıtımıyla ağlattı

DİĞER YENİ YAZILAR