Ekimde 11 yeni dizi başlıyor

Eylül ayında başlayan dizilerin çoğu dikiş tutturamadı. O nedenle sırada bekleyen diziler yeni yerlerinde görünmeye başladı. Bu ay 11 yeni dizi başlıyor. Pazartesi günüyle yeni yayın akışlarına bakalım. TRT 1 Beni Böyle Sev’le devam ediyor. Show TV, Ah Neriman’ın gününü değiştirdi. O nedenle film ve dizi tekrarları yayınlayacak. Atv yoluna Karadayı’yla devam ediyor. Kanal D, Ulan İstanbul’la uzun süredir Pazartesi ulaşamadığı reytingleri görüyor. Çünkü Ulan İstanbul alternatif oluşuyla fark yaratıyor. Star Reaksiyon’la zirveye oturmaya çalışıyor. Pazartesi dizi için çok doğru bir gün. Fox, şimdilik Pazartesi akşamlarına filmlerle devam ediyor. Bekleyen Günahkar dizisi var. Bana kalırsa onu Pazartesiye alacak. Çünkü zaten başka günü yok gibi görünüyor. TV8, Pazartesi akşamları O Ses Türkiye’yle yarışa katılıyor.

TV8’de dizi dönemi

Salı akşamının şampiyonu Kanal D’nin Küçük Ağa’sı... TRT 1, Seksenler’le yoluna devam ediyor. Star, Kurt Seyit ve Şura’nın yerine 14 Ekim Salı akşamı Özcan Deniz, Hatice Şendil ve Begüm Kütük’ün başrollerini paylaştığı Kaderimin Yazıldığı Gün’ü koydu. Fox, Emanet’i yayınlamaya devam ediyor. Atv, Kaçak’la yoluna devam ediyor. Ama Kaçak ciddi reyting kaybetti. O nedenle Ekim ortasından sonra Timur Acar’ın başrolünü oynadığı Kertenkele’yi Salıya alabilir. Show TV, Salı akşamları film yayınlamaya devam ediyor. TV8, O Ses Türkiye’yle yoluna devam ediyor. Çarşamba, TRT 1 Zengin Kız Fakir Oğlan, atv Kara Para Aşk, Star Güzel Köylü, Show TV Yılanların Öcü, Fox Kadim Dostum dizilerini yayınlıyor. Kanal D Benim Adım Gültepe’nin yerine Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İlker İnanoğlu’nun başrollerini paylaştığı Hayat Yolunda dizisini koydu. Dizi, 8 Ekim Çarşamba ilk bölümüyle ekrana gelecek. Benim Adım Gültepe’nin nereye alındığıysa muamma. Bayramdan sonra karar verilecek. TV8, Kaçak Gelinler’i transfer etti.

Haberin Devamı

8 Ekim Çarşamba ilk bölümü yayınlanacak. Böylece TV8’de ilk kez dizi izleyeceğiz.

Üç Arkadaş başlıyor
Perşembe Kanal D Kurtlar Vadisi Pusu’yla zirvede. Fox Kocamın Ailesi, Show Güldür Güldür Show, TRT 1 Hayat Ağacı, TV8 Ninja Warrior Türkiye’yle devam ediyor. Star TV, PT 1’de Aramızda Kalsın’ı yayınlayacak. PT2’de ise 16 Ekim’den itibaren 22.30’da Kurt Seyit ve Şura olacak. Atv, Perşembe akşamları film yayınlıyordu. 9 Ekim Perşembe akşamı Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Burak Hakkı, Anıl İlter ve Bülent Seyran’ın başrollerini paylaştığı Üç Arkadaş dizisiyle yarışa katılıyor. Cuma, Fox TV’nin Karagül’ü ve Star’ın Medcezir’i şampiyonluk için yarışıyor. Atv, Diğer Yarım’ın yerine başrollerini Kenan Çoban, Hakan Boyav ve Ali Sürmeli’nin paylaştığı Beyaz Karanfil’i 10 Ekim Cuma akşamı görücüye çıkarıyor. Diğer Yarım, yeni bölümleriyle 17 Ekim Cuma 22.30’dan itibaren ekrana gelecek. TRT 1 Kızılelma’yla, Kanal D Arka Sokaklar’la, Show TV filmlerle ve TV8 Ninja Warrior Türkiye’yle Ekimde yoluna devam ediyor.
Hicran bitiyor
Cumartesi zorlu gün. Show Fatih Harbiye, Fox Kiraz Mevsimi, Star Sil Baştan, TV8 Yetenek Sizsiniz, TRT 1 Hayat Yokuşu Yedikule, Kanal D Güllerin Savaşı, atv Bugünün Saraylısı’yla yarışıyor. Pazar tüm dengeler değişiyor. Kanal D’deki Bana Artık Hicran De dördüncü bölümde final yapacak. Star TV, Gönül İşleri’ni başlatıyor. Show TV, Ah Neriman dizisini Pazar akşamına aldı. Atv Kalp Hırsızı’nı, TV8 Yetenek Sizsiniz’i, Fox TV O Hayat Benim’i yarışa sokuyor. Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın Paramparça dizisi ise Kasımın ilk haftasına kaldı.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR