Bu adamlara dikkat!

Her dizinin ağırlığını sırtlayan başrol oyuncuları var ama bazı dizilerde öyle yan roller var ki, sadece birkaç sahnede görünmelerine rağmen harikalar yaratıyor, akılda kalıyorlar. O nedenle bugün dört erkek oyuncuyu kaleme aldım.

Bu adamlara dikkat

Cihan izleyiciyi rahatlatıyor

(Fırat Topkorur – Fatih Harbiye’nin Cihan’ı)

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümü mezunu olan Fırat Topkorur, aynı zamanda Devlet Tiyatrosu oyuncusu. Daha önce onu Sen de Gitme, Bu Son Olsun filmlerinde izlemiştik. Ama Fatih Harbiye’de dikkatleri üzerine çekti. Dizide Cihan karakterine hayat veren 32 yaşındaki Topkorur’a dikkat! Zira, o bir sahnedeyse kendisine baktırmayı biliyor ve sahnenin duygusunu yükseltiyor. Bitirim mahalle delikanlısı Cihan’la izleyiciyi rahatlatıyor. Topkorur, bize göstereceği daha çok fazla rolü sırtındaki çuvalında taşıyor.

Bu adamlara dikkat

Komedinin aranan yüzü olacak

(Toygan Avanoğlu – Güzel Köylü’nün Bünyamin’i)
Daha önce Düşman Kardeşler dizisinde izlediğimiz Toygan Avanoğlu hiç şüphe yok ki asıl çıkışını Güzel Köylü’yle yaptı. “Araba bitti ya” repliğini dimağımıza kazıyan Bünyamin karakterine hayat veren oyuncu her hafta daha fazla dikkat çekiyor. Dizide Konyalı bitirim Bünyamin’e hayat veren Avanoğlu’nu bundan sonra daha fazla izleyeceğimize eminim. Zaten tanıdığım en komik insanlardan biri. Özellikle komedi projelerinin bundan sonra aranan yüzü olmalı. Demedi demeyin!
Bu adamlara dikkat
Gökkuşağı gibi bir oyuncu
(Beyti Engin – Ulan İstanbul’un Hayati’si)
Beyti Engin deyince benim aklıma gökkuşağı geliyor. Bugüne kadar onu komedide, dramada, politik aksiyonda, sahnede, sinemada izledim. Hepsinde bambaşka bir adam oldu. Her rengini gösterdi. O nedenle her projesinde kendisini fark ettirmeyi biliyor. Ulan İstanbul’da Hayati karakterine hayat veriyor. İşgüzar Hayati’nin Kandemir demesi dillere pelesenk oluyor. Bundan sonra da yine ne oynarsa oynasın kendisini izleteceğine eminim.
Bu adamlara dikkat
Şüphesiz inandırmayı başarıyor
(Nadir Sarıbacak – Bana Artık Hicran De’nin Nazif’i)
Bir oyuncu düşünün hangi projeye girse sizi o kişi olduğuna inandırıyor. Bir an bile şüphe etmiyorsunuz. Nadir Sarıbacak son yıllarda sinemada ve ekranda dikkatleri fazlasıyla üzerine çekmeyi başarıyor. Şu aralar Bana Artık Hicran De dizisinde kamyoncu Nazif karakterine hayat veriyor. Rolü üzerine öylesine giyiyor ki, ne yalan söyleyeyim onu izlerken “Keşke Hicran Nazif’i seçse” diyorum. Sinemadaki başarısı zaten ortada. Ekranda izleyicilerin ve yapımcıların daha fazla dikkat etmesi gereken oyunculardan biri. Benden söylemesi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR