Bu hafta reyting konuşacağız

Eylül ayında yeni dizilerin görücüye çıkması gündemimize yine reytingi oturttu. Bir dizinin kaderini de reytingi belirleyince izleyiciden sektör çalışanına herkes reytingleri takip ediyor. Bu hafta eylül ayında yayına girecek neredeyse tüm diziler başlayacağı için emin olun tek gündemimiz reyting olacak. O nedenle ben de gün gün kimin yarışı önde kapatacağını derledim.

- Yarın sabah yeni başlayan Bana Artık Hicran De ve Aşktan Kaçılmaz’ın reytinglerini konuşacağız. Pazar reytingine bu kez Yetenek Sizsiniz Türkiye’de katılacak. Fakat Küçük Gelin yine zirvede olur gibi görünüyor.

- Pazartesi günü Karadayı yeni sezonuna başlayacak. Fakat Star TV’de iddialı projesi Reaksiyon’la yarışa katılacak. Kanal D, yaz sezonunun başından beri sadık bir izleyici kitlesine sahip olan Ulan İstanbul’u iki iddialı yapımın karşısına koyacak. O nedenle Salı sabahı reyting sonuçları bu sezonun en büyük yarışının cevabını verecek. Karadayı önde olur gibi görünüyor ama sürpriz bekliyoruz.

- Salı akşamı Küçük Ağa’nın zaferi devam edecek. O nedenle şampiyonluk değil, ikincilik yarışı Kaçak, Seksenler ve Emanet arasında olacak.

Haberin Devamı

- Çarşamba pazarı karışmıştı. Ama artık Güzel Köylü “Zirve benim” dedi. Diziler kategorisinde; ikincilik Kara Para Aşk’ın, üçüncülük Benim Adım Gültepe’nin, dördüncülük Yılanların Öcü’nün, beşincilik Zengin Kız Fakir Oğlan’ın olur.

- Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu başlıyor. O nedenle bugüne kadar zirvede olan yapımları yerinden edecektir. Üstelik ilk bölümde Andy Garcia’da rol alıyor. Kocamın Ailesi, Aramızda Kalsın 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk, Güldür Güldür Show ikincilik için yarışacak.

- Cuma bu hafta Medcezir’in galibiyetiyle sonuçlandı. Ama gelecek hafta Karagül başlıyor. O nedenle yine Tüm Kişiler’de Karagül, AB’de Medcezir olur. Onları Arka Sokaklar takip eder. Önümüzdeki Cuma Beyaz Karanfil’de başlıyor. O da ilk dörde girecektir.

- Cumartesi Show TV’de Fatih Harbiye, Fox TV’de Kiraz Mevsimi, atv’de Bugünün Saraylısı, Kanal D’de Güllerin Savaşı, Samanyolu TV Şefkat Tepe yarışacak. Bu yarışın kazananı Güllerin Savaşı’yla Kiraz Mevsimi olur. Biri Tüm Kişiler’de, diğeri AB’de zirveye oturur.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR