Serdar Ortaç’ın karısı Chloe oyuncu oluyor

Bir ay önce Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban’ın başrolünü oynayacağı Beyaz Karanfil dizisinden bahsetmiştim. Dizinin tüm oyuncu kadrosunu öğrendim. Öncelikle eylül ayında perşembe akşamları atv’de ekrana gelecek olan dizi Breaking Bad’in uyarlaması olacak. Daha doğrusu ilk izlediğimizde hepimize o diziyi hatırlatacak. Dizinin yapımını Pana Film’le yollarını ayıran Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz ve Cüneyt Aysan’ın yeni kurduğu Fark Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Baran Özçaylan oturuyor. Senaryoda Cüneyt Aysan ve Volkan Sümbül imzası var. Dizinin oyuncu kadrosuna gelince; Kenan Çoban, Çağlar Ertuğrul, Ali Sürmeli, Hakan Boyav, Erdem Ergüney, Fatih Dönmez, Veda Yurtsever İpek, Eda Özel, Tolga Evren, Ali Başar, Ferda Işıl, Sezer Arıçay, Oya Unustası, Begüm Yılmaz, Seda Demir, İmer Özgün, Cem Aksakal, Emre Ozan, Erkan Meriç, Aleyna Solaker, Eray Berke Acar ve Chloe Loughnan rol alıyor. Böylece Serdar Ortaç’ın karısı olarak tanıdığımız Chloe’de oyuncu oluyor. Chloe dizide Berrak adında bir mankeni canlandırıyor. Bakalım, Kurtlar Vadisi’nin yaratıcıları Beyaz Karanfil’le aynı gün aynı saatte ilk göz ağrılarına kafa tutabilecek mi?

Haberin Devamı

Bana Artık Hicran De büyüledi

Başrollerini Buğra Gülsoy, Aslı Enver ve Alican Yücesoy’un paylaştığı Bana Artık Hicran De dizisinin tanıtımı önceki akşam yayınlandı. Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini üstlendiği dizinin tanıtımı hem ekranda, hem de sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ne yalan söyleyeyim, ben de büyük beğeniyle izledim. Volkan Kocatürk yine yapmış yapacağını… Tıpkı Şubat ve Kaçak’ta olduğu gibi harikalar yaratmış. Aslı Enver ise resmen büyülemiş. Merakla, Kanal D’de pazartesi akşamları yayınlanacak Bana Artık Hicran De dizisini bekliyorum. Umarım, yaptığı gürültü kadar içeriği de sağlamdır.

ALİ ATAY VE ERTAN SABAN KOMEDİDE

Bu yaz yönetmenliğini de Ali Atay’ın üstlendiği Limonata filminde rol alan ve iyi bir sinerji yakalayan Ertan Saban ve Ali Atay dizilerde de birlikte yol alma kararı verdi. O nedenle NTC Medya’nın sahibi Mehmet Yiğit Alp’le komedi dizisi yapmak için ikili anlaştı. Bir kara komedi dizisinde rol alacak Atay ve Saban, ocak ayında izleyiciyle buluşacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR