Yeni Öyle Bir Geçer Zaman ki Benim Adım Gültepe olacak

Pazartesi akşamı Benim Adım Gültepe dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz, Tolga Sarıtaş, Ekin Koç, Evrim Alasya ve Selen Öztürk’ün paylaştığı diziyi Nejat İşler’in sesinden dinlerken geçmişe gittik. Bana hem oyuncu seçimi, hem de detaylar Öyle Bir Geçer Zaman ki’yi hatırlattı. Bir de Türkan Şoray ve Bulut Aras’lı Sultan filmini… Ama izlediğim iş tertemizdi. Yine merak uyandırdı. Ben Benim Adım Gültepe’yi izlerim. Çünkü 80’li yıllarda İzmir’in Gültepe semtinde geçiyor. Yani İzmir’in üvey evladını izleyeceğiz. Acılara, hayal kırıklıklarına, yasak aşklara, tutunamayanlara tanıklık edeceğiz. Üstelik bunu Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğinde izleyeceğiz. Hep söyledim, yazdım. Zeynep Günay Tan Türkiye’nin en iyi yönetmenlerinden biridir. Duyguyu sağmak, dünya kurmak konusunda da çok başarılı. Bunu bir dakikalık tanıtımda bile görüyoruz. O nedenle yeni Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Benim Adım Gültepe olacağını düşünüyorum. Bir ailenin, mahallenin kendisiyle imtihanına tanıklık ederken, kendi acılarımızla da yüzleşeceğiz.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar’a üç yeni oyuncu

Arka Sokaklar bu sezon dokuzuncu sezonuyla ekrana gelecek. Her yıl ana oyuncu kadrosuna yeni isimler ekleniyor. Bu sezonun oyuncularına gelince; Can Nergis, Müge Boz ve Beril Kayar. Dizide; Can Nergis Onur Yalçın, Müge Boz Ece Dündar, Beril Kayar Deniz Gençoğlu karakterlerini canlandıracak. Bu yıl da Arka Sokaklar izlenecek. Çünkü takip yok, aksiyon var. Ayrıca seyircinin de 9 yıllık emeği var.

Bu akşam Kardeş Payı izlenir

Kardeş Payı geçtiğimiz hafta şahane bir sezon finali yaptı. Ama bu akşam Kardeş Payı Görmedikleriniz bölümüyle ekrana gelecek. Yani dizinin kamera arkasını izleyeceğiz. Geçtiğimiz cuma günü NTC Medya’ya gittim. Ekip hummalı bir şekilde çalışıyordu. Eminim kamera arkası da aslı kadar komik bir bölüm olacak. O nedenle bu akşam 22.45’te Star TV’yi izleyin derim.

DİĞER YENİ YAZILAR