Almanya’da İzdivaç başlıyor

Artı Film’in yapımcılığını üstlendiği Esra Erol’la İzdivaç formatı Almanya’ya satıldı. Şaka değil, bundan sonra Almanya’da evlenmek isteyenler RTL kanalına çıkıp eşleşecekler. Farkındaysanız, RTL kanalı diyorum, yani Almanya’nın en büyük kanallarından biri. Programın İngilizce adı Match me if you can. 25 Ağustos’ta başlayacak. O nedenle Alman ekibi geçtiğimiz ay İstanbul’a gelerek Esra Erol’la görüşmüş. Ondan izdivaç üzerine dersler almışlar. Almanya’da format tutarsa diğer Avrupa ülkelerine satılacakmış. Anlayacağınız, dünyaya dizilerimizden sonra izdivacımızla da yayılıyoruz. Hadi hayırlısı…

KÖSTENDİL’E DİKKAT EDİN!

PAZARTESİ akşamları Tüm Kişiler’de Kaçak Gelinler, AB’de Ulan İstanbul yarışı sürüyor. İkisi de yaz için ideal ve eğlenceli işler. Ben ikisini de severek izliyorum. Ama ne yalan söyleyeyim, Ulan istanbul’da Erkan Kolçak Köstendil’i izlemekten çok keyif alıyorum. Yani Carlos’u… Daha önce Kurtlar Vadisi’nden Sakarya Fırat’a pek çok dizide rol aldı ama ben onu Merhamet’teki Mehmet karakteriyle fark etmiştim. O kadar gerçek oynuyordu ki, etkilenmemek mümkün değildi. Tiyatro camiasında da adını sıkça duyuyorum. Son olarak Onur Ünlü’nün İtirazım Var filminde izlemiştim. Ulan İstanbul’un ilk bölümünden beri parlıyor. Yeni bölüm tanıtımlarında da Yaren’le şarkı söylerken izleyince bu yazıyı yazmak şart oldu. Bu adama dikkat! Önümüzdeki yıllarda daha da önü açılmalı.

Haberin Devamı

Kadim Dostum’da kavga neden çıktı?

Dün gazetelerde ve internet sitelerinde Mahsun Kırmızıgül’ün Mardin’de çektiği Kadim Dostum setinde kavga çıktığı yazıyordu. Haberlerde çekilen aksiyon sahnesini halkın gerçek zannettiği ve kavgaya karıştığı iddia ediliyordu. İşin aslını Mardinli haber kaynaklarımdan öğrendim. Kadim Dostum dizisi için prodüksiyon amiri mekân araştırması yaparken çarşıda birkaç dükkanla anlaşır. Sahipler dükkânlarını boşaltarak başka bir yere taşınırlar. Ancak yapım daha sonra mekânı değiştirmeye karar verince dükkân sahipleri mağdur olur. Perşembe günü çarşıdaki hamamda çekim yapılırken kızgın esnaf seti basar ve kavga çıkar. Olay yazıldığı kadar abartılı yaşanmaz. Sadece prodüksiyon amiri burnuna bir darbe alır. Araya giren Mardin’in ileri gelen aileleri ekibin kaldığı otelde esnaf ve prodüksiyon ekibini barıştırır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR