Ali Biçim Show canlı yayın olmalı

Uzun süredir Ali Biçim’in bir talk-show programına hazırlandığını biliyorum ve merakla bekliyorum. Çünkü Ali Biçim’i hem ekrandan, hem kamera arkası yaptığı işlerden tanıyorum. Sohbetlerimizde bana sorduğu sorularla nasıl sıkıştırdığına ve mizah çıkardığına da şahidim. O nedenle talk-show yapacağını söylediğinden beri umutluyum. Çünkü yeni bir yüze ihtiyacımız var. O nedenle Ali Biçim’in başarılı olmasını da çok istiyorum. Neyse sonunda cuma akşamı 23.00’te Ali Biçim Show başladı. Yeni biçimler gerek sloganını kullandıkları için yeni bir şey bekledik. Ama olmadı. Ali programın başında söylediği gibi çok heyecanlıydı ve kendi enerjisini bir türlü çıkaramadı. Ne yazık ki, skeçler hiç komik değildi.

Ben sorular kısmında umutluydum. Çünkü ilk tanıştığımızda beni öyle ilginç ve zekice sorularla sıkıştırmıştı ki, bunu programa da yansıtmasını bekledim ama heyecandan soru soramaz bir haldeydi, tutuktu. Zaten programın bant yayın olması saçmaydı. Canlı yayın olmayan talk-show olur mu? Madem bant çektiler neden montaj masasında o yavaş giden hali hızlandırmadılar anlamadım. Programın rejisi kötüydü. Ali seyirciye göz kırpıp cilve yaparken, görüntü genelde kalıyordu. Sonuç olarak Ali Biçim Show ilk bölümünde iddia ettiği gibi bize yeni bir biçim sunmadı. Keşke Fox TV yönetimi kendisine teşekkür ettiren vtr’ler çektireceğine Ali’yle demo çekimi yapsaymış ve heyecanını atmasını sağlatsaymış. Bir de Amerika’yı yeniden keşfetmeye çalışmayıp programı canlı yapsalarmış. Alİ Biçim Show canlı yayınlanır, yaratıcı bir reji ve yazar ekibiyle desteklenirse ve kanal arkasında durursa farkını gösterecektir.

Haberin Devamı

Binbir Surat Ünal Silver

5 yıl önce tanıştık Ünal Silver’la… Almanya’da rol aldığı filmlere baktığımda şaşkınlığımı gizleyememiştim. Her seferinde başka bir kişi, farklı bir tipti. Türkiye’de de aynı formülü uyguladı. Hangi dizide ya da filmde oynadıysa bambaşka biri oldu. Geçtiğimiz gün buluştuk. Çakallarla Dans-Sıfır Sıkıntı filminin çekimlerini yeni bitirmiş ve Mardin’e Kadim Dostum dizisine gidecekti. Rumeli Hisarı’nda onu beklerken bir adam yanıma geldi. Saçlar, bıyıklar simsiyah ve çok gençleşmiş biriydi. “Oya, nasılsın?” dedi. İnanamadım. Ünal Silver bu kez yeni dizisi için gençleşmişti. Ben onu “Binbir Surat Ünal Silver” olarak tanımlamıştım ilk tanıştığımızda… “Seni yalancı çıkardım mı?” diye sordu. Gerçekten çıkarmadı. Her oynadığı role yeni bir öğrenci gibi nasıl çalıştığına şahit olan biri olarak biliyorum ki, Kadim Dostum’da da bambaşka bir karakter olarak karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR