Kim O’da format güzel ama karakterler eski

Haberin Devamı

Star TV, 3 Adam’ın TV8’e transfer olmasının ardından Büşra Pekin, Şahin Irmak ve Sadi Celil Cengiz’le Kim O! programına başladı. Bu kez karşımıza Çok Güzel Hareketler’den tanıdığımız Hıyarlı Baba, Havuçlu Anne karakteriyle çıktılar. Sadi Celil Cengiz’de kayınço Ferhat olarak onlara katıldı. İlk program cumartesi akşamı Survivor’ın ardından açılış yaptı. Açıkçası formatı çok beğendim. Esprilerde çok iyiydi. Fakat Hıyarlı Baba ve Havuçlu Anne bu formata eski kaldı. Keşke başka karakterler olsalardı, o zaman yeni bir programımız olduğunu hissederdik. Bu arada Murat Dalkılıç’ın mütevazılığıyla ev halkını kendisinin ünlü olduğuna ikna etme çabası görülmeye değerdi. Kim O!, Tüm Kişiler’de 4.79’la 8’inci, AB’de 5.12 reytingle 5’inci oldu. Fakat Kim O! bir talk-show değil… O nedenle 3 Adam, Makine Kafa ya da Beyaz Show’la karşılaştırmak doğru olmaz. İlk program ailenin talk-show’a başlama hikâyesi işlendi. Gelecek bölümlerde neler olacağını göreceğiz.

Oscar modası devam ediyor!

Oscar ödül töreni her yıl bir moda yaratıyor. Bu senede selfie modası başlattı. Oscar ödül töreni bittiğinden beri kimi görsem ya da instagram hesabıma baksam karşıma bir selfie çıkıyor. Bu modaya futbol takımları, dizi ekipleri, şarkıcılar da katıldı. Anlaşılan bu akım devam edecek. Adeta bir selfie çılgınlığı yaşanıyor. Kendisini Oscar selfie’sine photoshop’la yerleştiren de bol, başka fotoğraflarla selfie yapan da… Peki, bu moda ne kadar devam eder? Mart ayında süreceği kesin ama nisanda yeni bir moda başlar diye umut ediyorum. Herkes hem Oscar selfie’sine kendisini photoshop’la yerleştirecek hem de yepyeni fotoğraflar çıkacak.

Çarşamba akşamı zor geçecek

Çarşamba akşamı ekranda büyük bir kapışma yaşanacak. Zira iki yeni dizi başlayacak, bir dizi final yapacak ve iki dizide büyük olaylar gerçekleşecek. Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği Kara Para Aşk saat 20.00’de atv’de başlayacak. Aynı saatte Kanal D’de, Bülent Emrah Parlak, Gözde Kansu ve Burak Kut’un başrolünü oynadığı Ankara’nın Dikmeni start verecek. Ardından Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Mustafa Üstündağ, Burçin Terzioğlu ve Yasemin Allen’in rol aldığı Merhamet final yapacak. TRT 1’de Kızılelma’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan suikast ortaya çıkacak. Star TV’de Muhteşem Yüzyıl var. Şehzade Mustafa’nın ölümünün ardından olaylar hızlandı. Bu hafta Kanuni Sultan Süleyman, Beyazıd ve Selim arasında seçim yapıyor. Yine olaylı bir bölüm bizi bekliyor. Ama bu kadar olay çarşamba akşamı kumandanın paylaşılmasını zorlaştıracak.

DİĞER YENİ YAZILAR