Böyle Bitmesin setinde bir gün

Haberin Devamı

20 gün önce Böyle Bitmesin’in Adıgüzel’i Osman Kot’tan “Sete bekleriz, bir çayımız var ısmarlayacak” yazan bir tweet aldım. Davete icabet etmemek olmaz, biraz geç oldu ama cumartesi günü soluğu Böyle Bitmesin setinde aldım. Yapımcı Atalay Taşdiken’le birlikte Bakırköy İncirli’deki Flash TV Stüdyoları’na gittik. Ekip, iki hafta sonra ekrana gelecek 54’üncü bölümü çekiyordu. Orada olma sebepleri ise bölüm gereği evlendirme programına katılan Gültekin’di. Yönetmen Emre Kabakuşak monitörün yanında bana da bir sandalye verdi ve “Oyun” komutuyla çekim başladı. Böyle Bitmesin, her hafta farklı konular ve konuk oyuncularla çekilen bir dizi. Ama sonunda Aile Masası boşanmaya çalışan çiftleri barıştırıyor. Komedi-aksiyon türündeki dizinin 54’üncü bölümdeki konusuna gelince; Adıgüzel’in amcası Gültekin, eşi Halime’yle ayrılık noktasına gelince Tülin’le Talibimi Bekliyorum programına katılarak ona bir ders vermek ister. Sonunu göremedim ama Dest-i İzdivaç’ın stüdyosundaki eğlenceli çekime şahit oldum.

Vur patlasın, çal oynasın

Böyle Bitmesin’in Nisa’sı Nergis Öztürk’ün olmadığı neredeyse bir sahne bile yok. O nedenle herkesten önce hazır ama keyfi yerinde… Bir yandan müziğe eşlik edip oynuyor, diğer taraftan sahnesine hazırlanıyor. Yusuf’a hayat veren Cemal Toktaş’la hep yan yanalar. Biri çayı alıyorsa, diğeri oturacak yeri hazırlıyor. Osman Kot, bir yandan sahnesine hazırlanıyor, diğer taraftan beni bulmuşken sektör dedikodularını alıyor. Tabii ki sözünü tutup çay ısmarlıyor. 54’üncü bölümün konuk oyuncuları Gökçe Özyol ve Hilal Ergenekon. Hilal Ergenekon, haber spikeri ve ilk kez oyunculuk yapıyor. Üstelik evlendirme programının sunucusu Tülin olarak karşımızda… Başlarda kendisini kasıyor ama sonunda o da içindeki çöpçatanı salıyor. Gökçe Özyol, kostümünü giyer giymez Gültekin oluyor. Ondan sonra da şenlik başlıyor. Tanışma, özel odada kaynaşma derken Tülin programı şu sözlerle kapatıyor: “Bu program can atmayla başlar, laf atmayla devam eder ve göbek atmayla biter. Ondan sonra da vur patlasın, çal oynasın. Ta ki, Nisa, Yusuf ve Adıgüzel stüdyoya gelene kadar…

Işık şefi oyuncu oldu

Böyle Bitmesin dizisinin içeceği çay… Malum Nisa her olayı çözerken önce bir çay istiyor. Sette de durum farklı değil. Nergis Öztürk’ün her boşlukta elinde çayı var. Yönetmen Emre Kabakuşak’a “Her bölüm farklı oyuncuları oynatmak zor olmuyor mu?” diye soruyorum. Kabakuşak, “Zorlukları var ama keyifli” diyor. 54’üncü bölümün sürprizi dizinin ışık şefi Oğuz Yaralı’nın da talibini arayacak olması… Çok eğlenceli bir karakteri canlandıracak. Beş saatlik Böyle Bitmesin dizi seti ziyaretim keyifle sona erip ben yola koyulurken, ekip Tülin’le Talibimi Bekliyorum stüdyosunda hem oynamaya hem de oyna(t)maya devam ediyor.

DİĞER YENİ YAZILAR