Hazal Kaya ve Serkan Keskin Aç Köpek filminde buluşuyor

Haberin Devamı

Ben de Özledim dizisi haftaya yani 13’üncü bölümde final yapacak. Ama Eflatun Film durmuyor. Onur Ünlü yeni bir filme başlıyor. Hikâyesini Sırrı Süreyya Önder ve Onur Ünlü’nün kaleme aldığı, senaryosunu ve yönetmenliğini Onur Ünlü’nün üstlendiği filmin adı sonradan değişmezse Aç Köpek. Bir imam ve üniversiteli kızının hayatını anlatan filmde başrolleri Serkan Keskin ve Hazal Kaya paylaşıyor.
Hazal Kaya ve Serkan Keskin Aç Köpek filminde buluşuyor
Filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak. Bu sene dizilerin erken final yapması galiba sinemaya yarayacak. Normal şartlarda bu tarihlerde dizi çekimleri yapıldığı sinema filmleri sadece yazın çekilebiliyordu. Ancak Hazal Kaya’nın başrolünü oynadığı A.Ş.K. dizisinin bitmesi ve Ben de Özledim’in erken final yapmasıyla Aç Köpek kışın çekilebilecek. Onur Ünlü sinemasını çok severim. O nedenle Aç Köpek’i de merakla bekliyorum.

Damla Sönmez Kanal D’de oynayacak
Hazal Kaya ve Serkan Keskin Aç Köpek filminde buluşuyor
Bir Aşk Hikâyesi’nin başrol oyuncusu Damla Sönmez, dizinin geçen hafta final yapmasının ardından yeni bir diziye transfer oldu. Yapımını Medyapım’ın üstlendiği, senaryosunu Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın yazdığı Aşkta ve Savaşta dizisinde başrolü Damla Sönmez oynayacak. Civelek ve Yanık daha önce Adını Feriha Koydum dizisini yazmıştı. Dizide daha önce Adını Feriha Koydum’da da rol alan, Melis Civelek’in kızı Feyza Civelek de rol alacak. Aşkta ve Savaş’ta Kanal D’de şubat ayında ekrana gelecek.

Osmanlı dizisine Tatar Ramazan’dan transfer
Hazal Kaya ve Serkan Keskin Aç Köpek filminde buluşuyor
Deniz Çakır ve Fikret Kuşkan’ın yeni bir dizide buluşacağı haberini ilk kez ben duyurmuştum. Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde bir konakta yaşananların anlatılacağı dizinin yapımını TMC üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Son olarak Tatar Ramazan’da Elmas karakterine hayat veren Burak Yamantürk dizide Fikret Kuşkan’a rakip olacak. Dizide ayrıca Muhteşem Yüzyıl’da şehzade Mehmet’i canlandıran Gürbey İleri, Onuryay Evrentan, Burcu Kıratlı ve Tuğçe Kumral rol alacak. Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak dizinin adı sır gibi saklanıyor.

Geçmiş olsun Nejat İşler
Hazal Kaya ve Serkan Keskin Aç Köpek filminde buluşuyor
Geçtiğimiz akşam önce Twitter’da Nejat İşler’in yoğun bakımda olduğu haberi dolaşmaya başladı. Açıkçası sık sık ortaya atılan bu iddianın önce yalan olduğunu düşündüm. Ancak İşler’e yakın isimleri arayınca haberin doğru olduğu ortaya çıktı. Hastanenin yaptığı yazılı açıklamada akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda olduğu ve septik şok geçirdiği yazıyor. Ne yazık ki, hayati tehlikesi var. Ama Nejat İşler inatçıdır ve bu hastalığa pabuç bırakmaz. İnşallah bu hastalık sürecini de direnerek atlatacak. Geçmiş olsun Nejat işler…

DİĞER YENİ YAZILAR