Kahkahanın adresi: 3 Adam

Haberin Devamı

Eğer içeriği sağlam, samimiyeti ve mizahı dozunda bir talk show hazırlarsanız saat kaçta yayınlarsanız yayınlayın izletirsiniz. Bunu birkaç haftadır 3 Adam’ın yükselen grafiğine bakarak söyleyebiliriz.

Tabii kanalınızın da size yardımcı olması gerekiyor. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sunduğu programın bu haftaki konuğu Hülya Avşar’dı.

Düşünsenize Yetenek Sizsiniz bitti ve hemen ardından Hülya Avşar ve Eser Yenenler yine ekrandaydı. Aynı yüzleri görmek bile seyirciyi sıkmadı. Bu çok önemli bir şey. Ekranda neredeyse 6 saat Yenenler ve Avşar vardı. İbrahim ve Oğuzhan’ın hazırladığı Yetenek Sizsiniz skeci hem stüdyoyu hem de ekran başındakileri kahkahaya boğdu. İkili, Yetenek Sizsiniz jürisi karşısında köpükten yapılmış kiremit kırdı, rap söyledi, illüzyon yaptı, beat-box yaparak jürinin gönlünü kazanmaya çalıştı. Ancak her defasında reddedildiler. Sonunda da güvenlikler onları sahneden indirdi. İşte bu skeç geceye damgasını vurdu. Hülya Avşar’ın şarkıları, 3 Adam’ın esprileri derken program nasıl bitti anlamadık. Zaten reyting sonuçları da bunu gösteriyor. 3 Adam, Tüm Kişiler’de 6.17 reytingle üçüncü, AB’de 6.54’le birinci oldu. Yani saat 23.30’dan sonra her yüz evden yaklaşık 25’inde 3 Adam izlendi. Demek ki, iyi bir içeriğiniz varsa ve kanalınız prototipinde sizi en çok izlenen programının arkasına koyup yüksek reytingle başlamanızı sağlıyorsa başarı kaçınılmaz.

3 Adam’a tebrikler…

Onur Bayraktar’ı anma gecesi

Üç yıl önce bir trafik kazasında kaybettiğimiz oyuncu, yazar Onur Bayraktar, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği tarafından düzenlenen gecede anılacak. Doğa Rutkay’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, Bayraktar’ın yazdığı oyunlardan bölümler okunacak. Gecede Birsen Tezer ve Güvenç Dağüstün sahne alacak. Biletlerin 80 TL’den satışa sunulduğu geceden elde edilen tüm gelir, Onur Bayraktar adına TOFD ‘Akülü Tekerlekli Sandalye’ kampanyasına bağışlanacak.

Onur Bayraktar Anma Gecesi, yarın saat 20.00’de Fulya Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Bayraktar’ın tüm arkadaşları geceye katılacak. Bence siz de hem Onur Bayraktar’ı anmak için orada olun ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bir katkınız olsun.



Bugünün Saraylısı’na yeni oyuncu

Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Cansu Tosun ve Serhat Teoman’ın başrollerini oynadığı Bugünün Saraylısı dizisine yeni bir oyuncu katılıyor. Benim İçin Üzülme’nin ilk bölümde ölümüyle ekran karşısındakileri yasa boğan Ahmet’e hayat veren Barış Arduç, artık Bugünün Saraylısı’nda karşımıza çıkacak. Arduç, dizide yurtdışından gelen ve Ayşen’e âşık olan bir karakteri canlandıracak ve Savaş’a rakip olacak. 26 yaşındaki Arduç, daha önce Dinle Sevgili ve Küçük Hanımefendi dizilerinde rol almıştı. Sempatik bir yüzü var Arduç’un.

Diziye renk katacağından hiç şüphem yok.

DİĞER YENİ YAZILAR