Saklı Kalan’ın yapımcısı değişti

Haberin Devamı

Başrollerini Muhammed Uzuner, Melis Birkan, Burak Sağyaşar, Özgür Çevik ve Meral Çetinkaya’nın paylaştığı Saklı Kalan dizisi aralık ayının ikinci haftası Show TV’de başlayacak. Geçen ay diziyi ilk ben duyurmuştum. Ancak dizide bazı değişiklikler oldu. Öncelikle Tehlikeli Sırlar adı Saklı Kalan olarak değişti. Dizi, Calinos ve Böcek Yapım ortaklığında çekilecekti. Fakat son anda karar değişikliği oldu. Böcek Yapım yani Ömer Faruk Sorak yapımcılıktan geri çekildi. Şu anda Saklı Kalan’ın sadece süpervizörlüğünü yapıyor. Calinos Yapım ise Esprit De Corps diye yeni bir şirket kurdu. Böylece Kemal Kurçer’in yapımcılığını üstlendiği yeni bir yapım şirketimiz oldu. Saklı Kalan, bir intihar, bir cinayet ve imkânsız bir aşkın bir ailenin hayatını nasıl tepetaklak edeceğini anlatıyor. Senaryoda Funda Alp imzası var. Son olarak Şubat’ın senaryosunda onun imzası vardı. Kalemini beğendiğim senaristlerdendir. O nedenle diziden beklentim çok yüksek. Dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Kuzey Güney’in ilk sezonunu Öztekin çekmişti. Farklı bir reji dili var. Bu da zaten Saklı Kalan’ın tanıtımından belli oluyor. Yabancı bir dizinin tanıtımını izliyorum zannettim. Seben Koçibey’in styling’ini yapacağı dizide ayrıca Burak Sergen, Neslihan Yeldan, Ceyda Olguner, Esra Ruşan, Boglarka Csözs rol alıyor. Bakalım, Saklı Kalan bizi sırlarla dolu dünyasına çekebilecek mi?

İnadına Yaşamak perşembe başlıyor

Başrollerini Oktay Kaynarca, Sanem Çelik ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı, Süreç Film’in yapımcılığını, Serdar Akar’ın yönetmenliğini üstlendiği İnadına Yaşamak dizisi perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de başlıyor. İntikam dizisi saat 22.00’ye alındı. Galip Derviş ise cumartesi 23.00’e alındı. Perşembe akşamlarının değişmeyen şampiyonu Kurtlar Vadisi Pusu. Ancak kadınların izleyeceği iyi bir drama yoktu. O nedenle İnadına Yaşamak bu boşluğu doldurabilir. Çünkü İntikam bu etkiyi yaratamadı. Uzun süredir PT 1’de Kurtlar Vadisi’ne rakip olacak kadın draması yoktu. Şimdi Kanal D’de İnadına Yaşamak’la, Show TV Firuze’yle yarışa giriyor. Bakalım, kadınlar kumandayı perşembe akşamı ele geçirebilecek mi?

Barış Atay yalnız değildir

Arka Sıradakiler’in Saffet’i olarak tanıdık Barış Atay’ı. Daha sonra Hayat Devam Ediyor’da Kürşat olarak karşımıza çıktı. Onu son olarak Özen Yula’nın kaleme aldığı, Beyti Engin’in yönettiği Kırmızı Yorgunları oyununda izledim. Orada Redkit’i canlandırıyordu. Barış’ı yaklaşık üç senedir tanırım. İşinde son derece profesyonel ve ülkesinin sorunlarına duyarlı bir oyuncudur. Hiçbir zaman “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın” demedi. Ülkenin sorunlarını yakından takip etti ve sözünü esirgemedi. Son olarak Gezi’de çok aktifti. Cuma günü Antakya Film Festivali’ne giderken gözaltına alındı. Barış’a bilişim sisteminin işleyişini engellemek suçu isnat ediliyor yani hacker’lık… O nedenle Ankara Emniyeti Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu’na götürüldü. Tiyatrocu arkadaşları ise ellerinde “Barış Atay yalnız değildir” yazılı pankartlarla poz vererek sosyal medyada paylaşıyor. Ben bu yazıyı yazarken Barış hâlâ gözaltındaydı. Umarım bugün ifadesini verip özgür kalmış olacak. Çünkü Barış, adı gibi barış için mücadele eden, haksızlıklara boyun eğmeyen, duyarlı bir insandır. Ve evet, Barış Atay yalnız değildir.

DİĞER YENİ YAZILAR