Star TV’de 4 gün Acun Ilıcalı olacak

Haberin Devamı

Yeni sezonunun yani ekran için vahşi mücadelenin başlamasına sayılı günler kaldı. Eylül demek, her kanalın yeni projelerini görücüye çıkaracağı ve iddiasını ortaya koyacağı ay demek. O nedenle şu sıralar her kanalda hummalı bir çalışma var. Star TV’nin yeni sezona hangi işlerle gireceği ise belli oldu. Efendim, bu sene de Acun’la yatıp Acun’la kalkacağız. Zira, bu sezonda Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye’yle ekranda bir Acun Ilıcalı hakimiyeti olacak. Cumartesi, pazar Yetenek Sizsiniz’le, pazartesi ve salı O Ses Türkiye’yle Star ekranı Ilıcalı’ya emanet edilecek. Böylece Star TV, 4 gününü yarışmayla kapatacak. Çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl hâkimiyetini sürdürecek. Perşembe akşamları önce Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un rol aldığı Aramızda Kalsın, ardından yazın başlayan ve sezona devam ettirilme kararı alınan Benim Hala Umudum Var’ı izleyeceğiz. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolleri paylaştığı Medcezir cuma akşamı 20.00’de yayınlanacak. Dila Hanım, Medcezir’den sonra ekrana gelecek. Tabii ki bunlar şimdiki öngörüler. Perşembe ve cuma da son anda değişiklikler olabilir. Aldığım duyumlara göre Dila Hanım, yıl sonunda bitecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol alacağı, Nezmin Bezmen’in romanından ekrana uyarlanacak Kurt Seyt ve Shura ocak sonunda başlayacak. Cumartesi ve pazar akşamları Yetenek Sizsiniz’den sonra 1 Erkek 1 Kadın yayınlanmaya devam edecek. Kısacası Star TV, bu eylül ayında altı dizi, iki yarışmayla sezona giriş yapacak. Bakalım, bu savaşın sonunda reytinglerde zirveye oturabilecek mi?

Medcezir’i bekliyorum

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Barış Falay ve Mine Tugay’ın başrollerini paylaştığı Medcezir eylülde Star TV’de başlıyor. Dizi The O.C.’nin uyarlaması. Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ali Bilgin oturuyor. Sonunda dizinin tanıtımları dönmeye başladı. Öncelikle Taner Ölmez konusunda önyargılarım olduğunu söylemeliyim. Ama tanıtımda aynada kendine baktığı anı gördüğümden beri Seth karakterinin altından kalkabileceğine inanıyorum. Müziklerini çok beğendim. Toygar Işıklı’nın eline sağlık. Serenay inanılmaz güzel görünüyor ama sesi konusunda çalışmalı. Çağatay, Ryan olmuş gibi… Bir tek tanıtımda ayakkabılarından fakir olduğunu anlamamıza rağmen o kadar fiyakalı takım elbise giymesinin tezat oluşturduğunu düşünüyorum. Sezonun merakla beklenen iddialı işini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım hepimizde medcezir etkisi yapar!



Gündüz kuşağına ayar lazım!

Yazın kanallarda da bir rehavet olur ama günlerdir resmen sabah kuşağını izlerken sinir oluyorum. Neredeyse tüm kanallarda sadece dizi tekrarları var. Tamam, yazın televizyon izlenme oranları düşüyor ama televizyonculuk bu kadar ucuza getirilmemeli. Tatile gidemeyen kitlenin de televizyon izlediği unutulmamalı. Bence izleyiciye büyük ayıp ediliyor. Bir an önce gündüz kuşağında bir ayar lazım.

DİĞER YENİ YAZILAR