Beyaz ev sahibi gibiydi

O Ses Türkiye yeni sezonunu cumartesi akşamı açtı. Acun Ilıcalı, Hadise, Beyaz, Seda Sayan ve Murat Boz’un olduğu yarışmanın ilk dikkat çeken durumu koltuklarda oturanların yerlerinin değişmesiydi. Gökhan’ın koltuğuna Hadise, Yıldız Tilbe’nin koltuğuna ise Murat Boz geçmişti. Onların yerlerine de Beyaz ve Seda Sayan. Kendi adıma bu dağılımı sevmedim. Beyaz ve Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan yer değiştirmeli. O Ses Türkiye’nin iki yeni jüri üyesi vardı. Ancak Beyaz sanki yıllardır jüri gibiydi. Adeta ev sahibi gibiydi. Enerjisi ve esprileriyle O Ses Türkiye’ye çok şey katmış. Ancak Seda Sayan için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. İlk program tutukluğunu üstünden atamamıştı. Henüz kendisini rahat hissetmiyor. Ama rahatlarsa bambaşka bir O Ses Türkiye izleyeceğiz, bunun sinyalini verdiler.

Beyaz ev sahibi gibiydi

Ekranda hayat dersi verdi

Bence yarışmanın en güzel yanı Beyza adlı yarışmacıydı. Çıkıp şarkısını söyledi ve dört jüri üyesi birden dönüp “Lütfen beni seç” diye rekabet etmeye başladı. Beyza o sırada “Ben bu yarışmaya 7 yıl önce katıldım ama hiçbiriniz dönmediniz” dedi. Üstelik çok üzüldüğü için 6 ay şarkı söyleyemediğini de... Kayıtlar bulundu izlendi. Hadise ve Murat Boz Beyza’nın harika sesini dinleyip neden dönmediklerini anlamayıp Beyza’nın yanına gidip özür dilediler ve durumu kurtarmaya çalıştılar. Sonunda Beyza Hadise’yi seçti. Bu yarışmacıyla birlikte ekranda izlediğimiz şey hayat dersi gibiydi. Çünkü bazen başınıza bir şey gelir ve siz hayata küsersiniz. Karşınızdaki kişilerin bunu kasıtlı yaptığını düşünürsünüz ya da kendinizi başarısız olduğunuza inandırırsınız. Yıllarınız geçer gider. Oysa gerçek çok basittir. Konunun sizinle ilgisi yoktur, durum farklıdır. O an gelişen başka bir durum nedeniyle siz fark edilememişsinizdir. Beyza önce pes etmiş ama vazgeçmeyip yıllar sonra olsa bile küskünlüğünün üzerine gitmiş. Sonuç hem kazandı, hem de ders verdi.

Haberin Devamı

Tanıtım dikkat çekti
Kanal D’nin yeni dizisi Muhteşem İkili’nin tanıtımı yayınlandı. Ben ekranda aksiyon-komedi bir iş gördüm. Tanıtım fazlasıyla dikkat çekici. İşin içine bir de kadın oyuncular katıldığında sanırım işin duygusal tarafı da tamamlanmış olacak. İkinci tanıtımı heyecanla bekliyorum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR