Yaşamayanlar ilk hip hop vampir dizisi

Blu TV’nin yeni projesi Yaşamayanlar bu akşam başlıyor. Projenin oyuncu kadrosunda çok iyi isimler var ama en önemli kısmı Türkiye’de çekilen ilk vampir dizisi olması... O nedenle salı akşamı Hasköy İplik Fabrikası’nda dizi için bir gösterim düzenlendi. İlk bölümü izleme şansım oldu. Senarist-yönetmen Alphan Eşeli yayından önce “Bu proje bir hip hop vampir dizisidir. Fırsat verilirse bu ülkede sadece vampir dizisi değil, Jurassic Park bile çekilir” dedi ve gösterimi başlattı. Kerem Bürsin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu, Selma Ergeç, Nilperi Şahinkaya ve Efecan Şenolsun, Türkü Turan’ın başrollerini paylaştığı projeye saygım sonsuz. Çünkü Türkiye yapılmamış bir şeye ilk defa cesaret ettiler. Oyunculuklar başarılı. Fakat keşke senarist ve yönetmen Alphan Eşeli, dizinin ilk bölümde derdinin ne olduğunu anlatmak konusunda da aynı heyecanı ve özeni gösterseymiş. Ben diğer bölümlerini de tabii ki izleyeceğim. İlk vampir dizisinin nasıl devam edeceğini merak ediyorum.

Yaşamayanlar ilk  hip hop vampir dizisi

“40” iddialı geliyor

Kanal D Ana Haber’in yüzü Buket Aydın renkli bir kişilik. Sadece haberi okumuyor, yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Şimdi yeni bir heyecanı daha var. CNN Türk ekranında bu ay yepyeni bir programa başlıyor. Programın adı: 40. Her hafta tek konuk olacak programda. Konuğa Buket Aydın 40 soru yöneltecek. Her sorunun zorluk durumu var ve en zor soru kırmızı renkte. Konuğun bir soruyu cevaplama süresi en fazla 2 dakika... Programın mottosu; herkesin zamanı değerli. Derdini iki dakikada anlatabilir misin? Sorular sosyal medyadan, uzmanlardan ve sokaktan da gelebilecek. Siyasetçileri de bu programda göreceğiz, popüler kültürden konukları da... Format sahibi Mahperi Uçar ve Şafak Bakkalbaşoğlu. İkisi de daha önce başarılı formatlara imza attı. Şimdi birlikte yola çıkma kararları harika haber. Bundan sonra bir sürü iyi formatı hayatımıza sokacaklardır. Buket Aydın zaten parlayan bir yıldız ama şimdi bu formatla daha da ışıldayacaktır. 40’ın yolu açık olsun!

Haberin Devamı

Bir Umut Yeter

MF Yapım-Faruk Bayhan-Fatih Aksoy’un yapımcılığını, Melis Civelek’in senaristliğini, Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini üstlendiği, Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin başrollerini paylaştığı Bir Umut Yeter’in ilk tanıtımı yayınlandı. Aslında isin adı Umut Işığım’dı ama son anda adı değişmiş. İlk tanıtımda Tolgahan Sayışman’ı kucağında bir bebekle gördük. Görüntüler ve dış ses dizinin derdini anlattı. İkinci tanıtımda bunu daha net göreceğimizi düşünüyorum. Tolgahan’ı ekranda görmeyi özlemişim. Köyceğiz’de çekilen dizinin bizi pek çok duyguyla yüzleştireceği aşikar. Şimdiden hayırlı olsun.

Haberin Devamı

Gülperi dikkat çekiyor

Tims&B’nin yapımcılığını, Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un senaristliğini, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği Gülperi’nin ilk tanıtımı Show TV’de yayınlandı. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in paylaştığı işin tanıtımı derdini anlatan, total seyirciye oynayan ama oldukça dikkat çekici olmuş. Bir annenin üç çocuğuna kavuşma hikayesi her zaman ilgi çeker. Bu sezon en çok merak ettiğim işler arasında Gülperi. Umarım seyirciyle buluşması da iyi olur.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR