Kızım’ın tanıtımı vurdu

TV8’de format izlemeye alışık olan bir kitleyiz. Birkaç defa dizi denemeleri oldu ama başarılı bir sonuç elde edilemedi. Bu sezon herkes format arayışına girmişken TV8 dizilere göz kırptı. Jet Sosyete’yi Star TV’den transfer etti. MedYapım’dan da bence sezonun en iddialı işlerinden birini aldı. My Fair Lady isimli Kore dizisinden uyarlanan dizinin adı Bir Küçük Öykü olarak duyurulmuştu. Ancak son anda Kızım olarak değiştirildi. 10-15 gün içinde yayın hayatına başlayacak dizi TV8’de eğlenceli işler izlemeye alışık olanları bir hayli şaşırtacak. Çünkü bu dizide hepimiz bol bol gözyaşı dökeceğiz. Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal ve Suna Selen’in rol aldığı; Banu Bozkurt Kiremitçi ve Irmak Bahçeci’nin uyarladığı, Gökçen Usta’nın yönetmenliğini üstlendiği dizinin ilk tanıtımı cumartesi akşamı yayınlandı.

Kızım’ın tanıtımı vurdu

İzleyicinin güven duyması lazım

Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu’yu gördüğümüz tanıtım yaklaşık 2.5 dakika sürüyor. Ama en vurucu kısmını Buğra Gülsoy’un Beren Gökyıldız’ın yanına gittiğinde aldığı cevapla yaşıyoruz. Babası kızının yanına gidiyor, konuşuyor ama kız “Siz kimsiniz?” diye soruyor. İşte o an gözümüz dolmaya başlıyor. Kız kısa bir süre sonra babasını hatırlıyor ve gözyaşınız akmaya başlıyor. Belli ki sık sık hafıza kaybı yaşayan küçük bir kızı ve babasını izleyeceğiz. Tanıtım vurucu, oyuncu kadrosu iyi. Geriye tek kalan şey; kanalın sabrı olacak. Daha önce de yazmıştım. İzleyicinin TV8’de dizi yayınlandığını kabullenmesi için kısa bir süre yeter ama kısa sürede bitirmeyeceğine inanması için güven duyması lazım! Eğer iyi tanıtım ve güven verilirse bu dizi yeni sezonun Kadın’ı olur!

Haberin Devamı

Kızım’ın tanıtımı vurdu

Ushan Çakır katıldı

Ufak Tefek Cinayetler bu sezon olayı büyütecek gibi görünüyor. İlk tanıtım bıçaklı geldi. Bir sürü bıçak arasından bir bıçak seçen ve ete saplayan birinin kolunun üstünde “Ufak Tefek Cinayetler ve daha büyükleri yeni sezon” yazdı. Bu tanıtımdan anladık ki; diziye et imparatoru El Turco olarak katılan, Kerim Adil Sağlam karakterine hayat verecek Osman Sonant büyük cinayetlerin sebebi olacak. Bu arada Ushan Çakır, diziye varlıklı bir ailenin armatör oğlu Emre Çelen olarak katıldı. Taylan ve Pelin’in eski arkadaşı olan Emre Sarmaşık’a taşınarak gizli planını uygulama derdine girecek. Artık az kaldı, bakalım Ufak Tefek Cinayetler ve büyükleri izleyiciyi mutlu edecek mi?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR