İstanbullu Gelin merak uyandırdı

İstanbullu Gelin’in üçüncü sezon tanıtım filmi sonunda yayınlandı. Bunu heyecanla beklediğimi itiraf ediyorum. İkinci sezonun son bölümünde yaşanan onca acıya rağmen bize aile olmanın önemini anlatmış, adeta terapi yaparak veda etmişti dizi. Üçüncü sezonda da yüzümüzü gülümseten karelerle açtı. Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz’ın nasıl mutlu büyüdüğüne şahit olduk kısacık tanıtımda... Ama son karede öyle bir cümle kurdu ki Yaz, donup kaldık. Kahkaha atan bir çocuk sesinin üstüne “Annemden, babaannemi kendi elleriyle öldüren Süreyya’dan” cümlesi geldi. Bu sezon bizi oldukça hareketli bir İstanbullu Gelin bekliyor. O mutluluğun altından öyle acılar çıkacak ki, gülümsememizin ardından hep gözyaşı akacak gibi görünüyor. İstanbullu Gelin 14 Eylül ya da 21 Eylül Cuma yeni sezonunu açacak. Biz de o vakte kadar merakla bekleyeceğiz.

İstanbullu Gelin merak uyandırdı

Demek ki çok fazla ölü var

İstanbullu Gelin merak uyandırdı

Çukur dizisinin de ikinci sezon tanıtımı geldi. Karakuzular’ın kim olduğunu gördüğümüz Çukur’un yıkılıp Karakuzular’a dönüştüğünü izlediğimiz vurucu bir tanıtımdı. Berkay Ateş ve Erkan Avcı’nın farklı imajlarıyla katıldığı Çukur’da bu sene çok fazla kan dökülecek. Tanıtımın son karesinde Yamaç’ı perişan halde gördük. Demek ki Çukur’da çok kayıp var. Çukur büyük ihtimalle 17 Eylül Pazartesi akşamı başlayacak. Bize de kalan 15 günde kimler öldü diye tahminde bulunmak kaldı.

Haberin Devamı

2 bölüm gelip devamlı rolü almış

Kalk Gidelim dizisinde Cennet karakterine hayat veren Bengi Ceren Uluğ’la set arasında oturup sohbet ettik. Henüz 19 yaşında Bengi ve İzmir’de yaşıyor. Çocukluk hayali oyuncu olmakmış. İzmir’de bir cast ajansına kayıt yaptırmış. Kalk Gidelim dizisine bölüm oyunculuğu için deneme çekimi göndermiş. Senaryoda 2 bölüm diziye dahil olacak Cennet karakteri için çekimlerin yapıldığı Muğla’ya gelmiş. İlk sahnesi çekilirken çok heyecanlanmış ama sahneleri bittikten sonra haber gelmiş. Senarist Baykut Badem Bengi Ceren Uluğ’un sahnelerini izledikten sonra rolünü artırmış ve Bengi eşyalarını toplayıp devamlı rolü için Muğla’ya gelmiş. Sette herkes acayip bir yetenek diye bahsediyor. Onun da yanakları kızarıyor. Umarım bu saflığını hiç kaybetmez.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR