Çocuklar Duymasın’a Laz kızı Simay

16 sene, 7 ay, 11 gün önce hayatımıza girdi Çocuklar Duymasın ve bir daha da hiç çıkmadı. Ekrana ara verse bile tekrarlarıyla hayatımızda olmaya devam etti. Neredeyse yayınlanmadığı kanal kalmadı. Her ara verdiğinde bir daha başlamaz dendi ama dönüşü hep muhteşem oldu. Bu sezon tatilden erken döndü. Bayramdan önce yeni sezonun ilk bölümü Kanal D’de başladı. Bu sezonun ana konusu Havuç olacak gibi görünüyor. Çünkü Emre evlenmeye karar verdi. Yani önümüzdeki birkaç bölüm kayınvalide olmayı kabullenemeyen Meltem’i ve onunla uğraşan kayınpeder Haluk’u izleyeceğiz. Emre’nin evlenmek istediği Simay çok renkli karakter. Normal sohbet ederken bir anda Karadeniz şivesiyle konuşmaya başlayıp Laz kızına dönüşüyor. Her an ne yapacağı belli değil. Ekranda böyle karakterler izlemeyi seviyorum. Simay’ın ailesi de bu diziye çok renk katacak, çatışmayı artıracaktır. Gelelim bu sezon Çocuklar Duymasın’dan beklentime... Türk televizyonlarında aile temasına ilgi yüksek bu sezon. Çocuklar Duymasın bu konuda çok büyük bir marka, yukarıda da belirttiğim gibi 16 yıldır hayatımızda... Bence kadroyu biraz genişletip, aile olma hikayelerini artırırlarsa daha uzun süre konuşulmaya devam ederler. Karadenizli dünür ve Laz kızını gelin alma hamlesi farklılıklara rağmen “bir” olduğumuzun iyi bir örneği olacaktır.

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın’a Laz kızı Simay

Heyecan dorukta

Meral Çetinkaya’nın İstanbullu Gelin dizisine katıldığını ve bizi bu sezon inanılmaz bir oyunculuk düellosunun beklediğini yazmıştım. Ama bu kadarını ben de beklemiyordum. Meral Çetinkaya’nın canlandırdığı Ülfet karakterinin fotoğrafları geldi. Baksanıza siz bu kadına baktığınızda aklınıza Öyle Bir Geçer Zaman ki’deki Hasefe babaanne geliyor mu? Bizimkiler’deki Ayla Hanım desem, ya da Binbir Gece’deki Peride, Muhteşem Yüzyıl: Kösem’deki büyücü İfrit’i hatırlattı mı? Hayır, işte hiçbirini hatırlatmıyor. Styling muhteşem olmuş. Bu farklılık, kendini tekrar etmeyen tavır İstanbullu Gelin’in yeni sezonuna dair heyecanımı artıyor. Esma Sultan ve Ülfet’in arasındaki savaşın kıyasıya geçeceği belli... Bakalım bu savaştan en çok zararı kim alacak?

Haberin Devamı

Necip Memili Çukur’a çok şey katar

Ben de bir başka heyecan yaratan dizi Çukur. Malum sezon finaliyle sanırım bir tek beni vurmadılar. Diziden kimler gitti, kimler kaldı, hikaye nereye evrilecek çok merak ediyorum. Erkan Avcı ve Berkay Ateş’in diziye katıldığı haberi yine iyi bir sezon izleyeceğimizi gösteriyor. Cumali karakteri için ise Necip Memili’nin adı geçiyor. Bence harika olur, çünkü Necip Memili bu ülkenin en iyi oyuncularından biri ve Çukur’a çok şey katar. Bu sezon Çukur’da Karakuzular’ı izleyeceğiz. Onca cenazenin ardından Çukur nasıl ayakta kalacak, hep birlikte göreceğiz.

DİĞER YENİ YAZILAR