20 dizi ara veriyor 3 dizi veda ediyor

Yılın ekran açısından en zor geçecek 10 gününden herkese “merhaba.” Bu 10 gün tüm dizilerin sezon finaliyle ve finaliyle karşı karşıyayız. Yani yılın en güzel ikinci bölümleri... İlk bölümünden beri izlediğiniz ya da birkaç bölüm bakıp bıraktığınız dizilerin sezon finalleri sizi tekrar ekrana bağlayabilir. Çünkü her dizi kafamızda büyük bir soru ve merak duygusuyla bizi yaz tatiline çıkaracak. Haftaya yani 11 Haziran Pazartesi akşamı Çukur ve Söz sezon finaline gidiyor. İki dizide de olaylar gitgide tırmandı ama sezon finalleri tek kelimeyle nefes kesecek. Yasak Elma bu akşam sezon finali yapıyor. Ender yine Yıldız’ın başına işler açıyor. Kadın yarın akşam sezon finaline gidiyor. En merak ettiğim sezon finallerinden biri. Sarp Doruk’u gördüğünde bakalım neler yapacak? Yarın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yapıyor. Son bölümde olaylar feci hızlanmıştı, sezon finaliyse hepimizi şoke edecek gibi görünüyor. Yarın Ufak Tefek Cinayetler sezon finaline gidiyor. “Katil kim?” ve “Kim öldü?” sorularından birinin cevap bulacağı sezon finalini de merakla bekliyorum. Tüm oklar Burcu ve Merve’nin öldüğünü gösterse de; bence ölen Edip olacak.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin final

Çarşamba akşamı Diriliş Ertuğrul sezon finali yapıyor. Heyecan dorukta, şimdilik yeni sezonda oyuncu değişikliği yaşanmayacak gibi görünüyor. Sen Anlat Karadeniz sezon finalini bir hafta erteliyor ve haftaya yani Arefe günü sezon finaline gidiyor. Bu sezonun en sürpriz yapan dizisiydi Sen Anlat Karadeniz. Tartışmasız sezon finali de hepimizi şaşırtacaktır. Perşembe cümbüş var. Yine bana uykusuzluk, bana yine hasret var! Geçen hafta zirveye oturan Avlu bu hafta sezon finaline gidiyor. Hapishanede Kudret ve Azra’cıların savaşında mutlaka büyük bir kayıp verilecektir. Sezon finali yine nefes nefese geçecek. Bizim Hikaye’de bu perşembe sezon finaline giden diziler arasında... Elibollar Ailesi’nde olaylar yine durulmayacak. Mehmetçik Kut’ül Amare dizisi de bu perşembe sezon finali yapıyor. Gelelim Vatanım Sensin’e... İki sezondur devam eden dizi perşembe akşamı final bölümüyle karşımızda olacak. Ekranda Halit Ergenç’i özleyeceğiz. Malum; o bir dizi yaptıktan sonra en az iki sezon ara verir. İkinci sezonunda ciddi reyting kaybetse de bu sezon finalini en çok merak ettiğim dizi Vatanım Sensin. Eminim gözyaşları içinde izleyeceğim.

Haberin Devamı

Cennetin Gözyaşları final

Cuma Arka Sokaklar sezon finaline yine kafamızda “Kim Öldü?” sorusunu bırakarak girecektir. İstanbullu Gelin sezon finaliyle bizi yine mahvedecektir. Annesi ölen Adem’in düşmanlığı yeni sezonun da en büyük çatışması olacaktır. Payitaht Abdülhamit de sezon finaline giden diziler arasında... Aşk ve Mavi final mi yapacak tartışmalarına yeni fragman cevap verdi. Dizi sezon finaline gidiyor ve gelecek sezon devam edecek. Yeni Gelin cumartesi akşamı eğlenceli bir sezon finaline imza atacak. Fazilet Hanım ve Kızları bir süredir senaryosuyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Dizi cumartesi akşamı final bölümüyle ekrana gelecek ve bu tartışma sona erecek. Kalk Gidelim cumartesi akşamı sezon finali yapacak. Ancak dizi kısa bir aranın ardından yazın tekrar ekrana dönecek. Savaşçı oldukça iddialı bir bölümle sezon finaline gidiyor. Dizi üçüncü sezonuyla eylülde ekranda olacak. Jet Sosyete de 10 Haziran’da sezon finaline gidiyor. Gülse Birsel’in paylaşımlarından gördük ki, oldukça komik bir bölüm geliyor. Çocuklar Duymasın’da yazın kısa ara verecek diziler arasında. Pazar akşamı sezon finaline giden dizi kısa bir süre sonra ekrana dönecek. Cennetin Gözyaşları ise 10 Haziran Pazar akşamı final yapacak.

Haberin Devamı

En zor 10 gün

Ezcümle; yazının başında da söylediğim gibi; yılın ekran açısından en zor geçecek 10 gününden herkese “merhaba.” Bu 10 günde 20 dizi sezon finali, 3 dizi final yapacak. Ara veren herkese iyi tatiller, veda edenleri de kısa bir tatilden sonra güzel projelerde görme dileğiyle!

DİĞER YENİ YAZILAR