Yasak elma farkı kapatıyor

Yasak Elma’nın ilk 6 bölümünün çok hızlı başladığını ve böyle devam ederse tadından yenmeyecek bir işe imza atacaklarını daha önce yazmıştım. Pazartesi akşamı ekrana gelen 9’uncu bölümde gördük ki bu işin matematiği sağlam kurulmuş. Çünkü Halit ve Yıldız evlendi bile. Yıldız’ın Argun evine gelin gelmesiyle olaylar hızlandı. Erim sonunda annesi Ender’le görüşmeye başladı ve onun evine gitmek istedi. Ender’in daha iyi şartlarda yaşaması için en iyi kozu oğluydu. İstediğine de ulaştı. Erim annesinin yaşadığı evi görünce babasından onu daha iyi bir eve taşımasını istedi. Bir de Yıldız’ı Halit’in arkadaşlarının olduğu yemekte küçük düşürerek 1-0 öne geçti.

Yasak elma farkı kapatıyor

Zeynep ve Alihan neredeyse evlilik yoluna girecekti ki, Alihan’ın aşk travması ortaya çıktı ve Zeynep’i çok aşağılayıcı bir şekilde hayatından çıkardı. İşte bu bölümle Yasak Elma Tüm Kişiler’de 6.00 reyting alarak 3’üncülüğe oturdu. Üstelik birincilik koltuğundaki Söz’le arasında 0.92’lik bir pay kaldı. Yasak Elma Söz ve Çukur’a karşı farkı kapatıyor. Bu demek oluyor ki, Yasak Elma gelecek sezon büyük bir tehlike olacak. Peki, bundan sonra ne olur? Yıldız altı cephede savaşa çıkar. Bir yanda Ender ve Caner, diğer tarafta Zehra, Zerrin, Lila olur. Hatta yakında bu savaşa Sinan da katılır. Yıldız hatalar yapar ama Yıldız Argun kalabilmek uğruna hep dört ayak üstüne düşer. Zeynep ise aşk acısıyla kahrolur ama Alihan’ı asla affetmez. İşin imkansız aşk boyutunu Alihan ve Zeynep’le izlerken, entrikanın merkezinde Argun olanlar ve Argun olmayı kaybedenler olacaktır.

Haberin Devamı

Yasak elma farkı kapatıyor

İstanbullu Gelin devam edecek

TARTIŞMASIZ ekranın en iyi dizilerinden biri İstanbullu Gelin. Her hafta bizi merak duygusunda bırakan senaryosu, oyunculuk performansları, senaryo ve oyuncular arasında hikaye anlatıcılığını oldukça başarılı sergileyen rejisiyle ekrana bağlamayı başarıyor. İstanbullu Gelin’in hikayesi psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’na ait. Kitaplarının sıkı bir okuru olduğum için mi bilemem ama psikolog sahnelerini heyecanla bekliyorum. Geçen ay İstanbullu Gelin’in önümüzdeki sezon devam edeceğini yazmıştım. Ancak pek çok internet sitesinde bu sezon final yapacağı yazdı. Tekrar araştırdım ve öğrendim. İstanbullu Gelin’in daha anlatacak çok hikayesi var. Üstelik bu zamanda senaryosu, rejisi, oyunculuk performansları birbiriyle bu kadar uyumlu olan ve yüksek reyting alan dizi bulmak zorken tabii ki İstanbullu Gelin devam edecekmiş. Eylül ayında ekranda olacağı kesin. Ancak ömrünün ne kadar uzun olacağını üçüncü sezonda aldığı reytingler belirleyecek.

Haberin Devamı

Oya’nın rengini anlamak zor

SALI akşamı ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler’i izlerken düşünmeden edemedim. Oya’nın hayattaki en büyük isteği hamile kalmaktı ve sonunda bu mutlu haberi aldı. Soluğu da intikam almak için Merve’nin yanında aldı. Onu arabasına alıp tehditler edip sesini kaydederek kaza yapmalarını sağladı. Sonra da bebeğime bir şey olmasın diye ağlamalara başladı. Şaşkınlıkla izledim bu durumu. Tamam, kabul ediyorum işin seyirlik kısmı şahane! Ama Oya’nın rengini de anlamak zor! Kadın doktor ama kendini zehirleyen başka bir doktora inanıyor. Bu zorlu hamilelikte o kazayı yapacağını bile bile arabayla Merve’yi korkutuyor. Yetmiyor, bir de tehditle Merve ve Serhan’ın yaşadığı evi alıp yerleşiyor. Oya bu hikayenin kötü karakteri de biz mi durumu kaçırdık? Merve Aksak aslında Oya’ydı da hayal mi gördük?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR