Mehmet Aykaç dikkat çekiyor

Kırgın Çiçekler dizisi üçüncü sezonuna da oldukça iyi başladı. Hikaye evrildi, yeni oyuncular katıldı, polisiye tarafı eklendi. Reytinglerde de karşılığını aldı. Bu sezon en çok dikkat çeken oyuncu ise dizinin Serkan karakteri yani Mehmet Aykaç oldu. Zira; Serkan bu sezon lösemiyle mücadele ediyor. Serkan’a Mehmet Aykaç hayat veriyor. Mehmet üç yılda öyle yol kat etti ki bunu görmemek imkansızdı. Gerçekten liseli bir öğrenci gibiydi üç yıl önce. Gözümüzün önünde büyüdü. Şimdi hem üniversiteli bir genç, hem de lösemiyle mücadele eden birini canlandırıyor. Bunun için hem vücudunu geliştirmiş, hem de aldığı risk alkışlanmaya değer. Saçlarını kazıttı, oyuncu koçuyla uzun süre çalıştı, hastalık psikolojisini en doğru duyguda yansıtmak için araştırmalar yaptı. Bu da ekrana yansıyor. Mehmet Aykaç’ı ilk kez bir dizide izliyorum. Bu azim ve çalışkanlıkla umarım uzun yıllar ekranda onu izleyeceğiz. Emeğine sağlık Mehmet!

Frankfurt Film Festivali geliyor

Almanya Frankfurt’ta Kültürlerarası Transfer Derneği tarafından düzenlenen Frankfurt Türk Film Festivali, Filmhaus Frankfurt, ABG/SaalbauGmbH, Press-und Informationsamt Frankfurt, T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu ve Kültür Ateşeliği, T.C. Kültür Bakanlığı desteği ile bu yıl 17’nci kez sinemaseverlerle buluşuyor. 26 Kasım-2 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde, Türkiye ve Almanya’dan sinemaseverler, 40’ın üzerinde Türk ve Avrupa filmi, belgeseller ve kısa filmlerle sinemalarda buluşacak. Festivalin lansmanı, Sirkeci Hodjapasha’da basın mensupları ve sanatçıların katılımı ile gerçekleştirildi. Festival Başkanı Hüseyin Sıtkı, Festivalin Türkiye Direktörü Serap Gedik ve Türkiye lansmanını düzenleyen Festival Danışmanı Sayım Çınar, bu yılki festival programı ve akış hakkında bilgi verdi. Bu yıl Erden Kral, Biket İlhan, Gökhan Mumcu, Murat Şeker, Fehmi Yaşar, Okan Arpaç, Funda Karayel, Yeşim Ceren Bozoğlu, Bahar Öztan festivalin jüri üyeliğini yapıyor. Festivalde Albüm, Babamın Kanatları, Bana Git De, Beginner, Koca Dünya, Müthiş Bir Film, Rauf, Rüzgarda Salınan Nilüfer, Tereddüt ve Toz filmleri yarışıyor. Geçen yıl ben de jüri üyelerinden biriydim. Umarım, bu yıl da güzel bir festivale imza atarlar.

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe iyi ki geldi

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’de bu sezon Yıldız Tilbe’nin olacağını duyduğumdan beri çok keyifli bir yıl olacağına emindim. Cumartesi akşamı bu yılın ilk bölümü yayınlandı. Yıldız Tilbe ilk programda henüz jüri olmaya alışamamıştı, sessizdi ama sezonda bize neler yaşatacağının da sinyalini verdi. Birkaç defa kahkahalar atarken buldum kendimi... O güzel sesinden şarkılar dinledik. Yıldız Tilbe iyi ki geldi, bu sezon O Ses Türkiye’de bol bol Yıldız Tilbe konuşacağız.

DİĞER YENİ YAZILAR