Hazal ve Burak ekranın yeni ikilisi olur

MED Yapım-Fatih Aksoy’un yapımcılığını, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini, Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi’nin senaryosunu üstlendiği, Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, MehmetcanMincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi’nin rol aldığı Bizim Hikaye’nin ilk tanıtımı cuma akşamı Fox TV’de yayınlandı. Shameless uyarlaması beklediğimiz için ilk tanıtımın da kara mizah olmasını beklemiştim. Fakat karşımıza dramatik bir müzik eşliğinde Filiz ve Barış’ın konuşması düştü. İlk tanıtımın damarını, özellikle söylüyorum sadece damarını Adını Feriha Koydum’a benzettim.

Sonuç; ilk tanıtımda bunun neresi Shameless desem de, olaya Shameless’tan çıkıp Bizim Hikaye dizisi olarak baktığımda çok beğendim. Ben bu diziyi izlerim. Belki de “Shameless uyarlaması” tanıtımından vazgeçmek daha doğru olur.

Türkiye’de birebir Shameless yapılamaz

Hazal Kaya’yı ekranda izlemeyi zaten çok özlemiştim. Burak Deniz’in de ekrana çok yakıştığını düşünüyorum. İkisi ekranın yeni ikilisi olurlar. FilBar’cılar hazırlanın, yeni bir çift geliyor. Peki, bu dizi bize ne anlatacak? Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşayan ve ailesine adeta annelik yapan Filiz’in hikayesini izleyeceğiz Bizim Hikaye’de... Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır.Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış ise onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur. Fox TV’nin bayramdan sonra başlatacağı ilk dizisi Bizim Hikaye... Yani eylül ayının ikinci haftası yayında olacak Bizim Hikaye. Shameless demekten vazgeçip önyargısızca ekran karşısına oturacağım. Çünkü büyük bir sistem eleştirisi yapan Shameless’ın Türkiye’de özüne bağlı kalarak yapılamayacağını ne yazık ki biliyorum.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR