Kötü baba rolleri Şahintürk’ün

İzlediğimiz dizilerin ana karakterlerinin dertlerine dikkat ettiniz mi? Çoğu anne ya da babasıyla sorun yaşıyor. Daha doğrusu geçmişten gelen aile sorunu onların kim olduğunu gösteriyor. Babasının terk edip gittiği bir kız ilerde erkeklere güvenmekten korkuyor. Annesinin terk ettiği ya da sevgisini gizlediği erkek ise aşık olamıyor. Çünkü yine terk edilmekten korkuyor. İşte bizim dizilerimizde son zamanlarda bu rolü üstlenen bir oyuncu var: Hasan Şahintürk. Onu daha önce pek çok dizide izlemiştik ama Güneşi Beklerken’de Kerem Sayer’in babası olarak hafızamıza kazındı. Sayer’in travması babasıydı. Daha sonra Kiraz Mevsimi’nde Öykü’nün onu terk eden babası olarak karşımıza çıktı. Bu yaz Kalp Atışı’nda Eylül’ün onu istemeyen babası olarak izledik Şahintürk’ü. Yine sorunlu babaydı. Ama rolü kısa sürdü. Şahintürk iyi bir oyuncu, onu daha fazla izlemeyi isterim. Keşke Eylül’ün karşısına tekrar çıksa!

Ritmi yükseltiyor

Bir diziyi keyifli kılan şeylerden biri de; karakter oyuncularıdır. Bunun defalarca örneğini izledik. Son zamanlarda izlemekten keyif aldığım bir karakter var. Dolunay dizisinin Fatoş karakteri Öznur Serçeler’den bahsediyorum. Oynadığı her sahnenin ritmini yükseltmeyi başarıyor. Heyecanı, korkusu, umursamazlığı, eğlencesi masmavi gözlerinden sadece Engin’e değil izleyiciye de geçiyor. Bu yazın en büyük kazançlarından biri de Serçeler. İlerleyen bölümlerde bizi çok daha fazla yüksek enerjiye sokacağından eminim.

Haberin Devamı

Gönder Gitsin basit ama eğlenceli

Fox TV bu sezon yarışmalara da önem vermeye başladı. Karga Seven Pictures’ın ilk yarışması Gönder Gitsin de bayramda Fox TV’de başladı. Timur Acar’ın sunumuyla gerçekleşen yarışmanın ünlülerle çekilen bölümüne pek ısınamamıştım. Ancak geçen akşam yarışmaya tekrar denk geldim. Yarışmacıların doğallığı, Timur Acar’ın rahatlığıyla basit ama eğlenceli bir iş çıkmış ortaya... Bir yandan yarışıp, bir yandan da hikayelere odaklanabiliyorsunuz. Artık ekranda büyük işlerin dışında basit ama zekice projelerin de olması gerektiğini düşünüyorum. Gönder Gitsin bu konuda ipi üstlenebilecek bir yapım. Umarım yolu uzun olur. Kanal yarışmanın tekrarlarına önem verirse daha fazla kişi tarafından fark edilecektir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR