Anneler Günü’nde çocuklara destek için #anıbiriktir

İçerde dizisi şahane bir sosyal sorumluluğa imza atıyor. Şimdi buna destek olma zamanı! Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKA-DER) ve İçerde yürüttükleri kampanyayla Tekirdağ’da bir spor ve rehabilitasyon merkezi açacaklar. Buna bir sürü firmanın destek olması gerekiyor. İlk destek Omo’dan geldi. 23 Nisan’da başlattığı #anıbiriktir kampanyası bugün sona eriyor. Yani Twitter ve Instagram’dan #anıbiriktir etiketiyle sevdiklerinizle bir fotoğraf paylaştığınızda siz de MİKA-DER’e bir katkıda bulunmuş oluyorsunuz. Daha doğrusu Omo sizin için bağışta bulunuyor. Bugün Anneler Günü daha fazla fotoğraf paylaşın. Sevdiklerinizi bu fotoğraflara dahil edin ve sonuna mutlaka #anıbiriktir etiketini ekleyin. Ayrıca 5145’e SMS gönderebilirsiniz.

Yılın ekran annesi Zeynep

Ekrandaki anneler arasında en iyi anneyi seçmeye kalksak hiç düşünmeden Anne dizisini söylerim. Ama bu dizide de biyolojik anne olamamış ama hepimize anne olmak için doğurmanın şart olmadığını kanıtlamış Zeynep derim. Ünlüler dünyasında ise Ceyda Düvenci tartışmasız yılın annesidir. Onun kızı için verdiği mücadeleyi takdir etmemek elde değil! Ceyda şimdi ikinci çocuğuna hamile! Dilerim, anneliğinin tadını çıkaracağı, çok daha mutlu günler onun olsun.

Haberin Devamı

Netflix O3’le anlaştı

Netflix Türkiye’ye giriş yaptığından beri izleyicisiyim. Hatta Türk dizilerine olan ilgimi azalttıklarını da itiraf etmeliyim. O kadar zengin bir içerikle karşımızdalar ki; gündüzleri dizi, akşamları film, geceleri belgesel izleyerek günlerimi geçirebiliyorum. Merak etmeyin, Türk dizilerini de izliyorum. Geçtiğimiz gün Netflix pazarlama ve Pr ekibi Türkiye’ye geldi. Hatta üç kişilik bir ekiple sabah buluştuk. Hem tanıştık, hem de Türkiye’de en çok hangi yapımların izlendiğini konuştuk. Tabii ki, eylül ayında yapacaklarına söz verdikleri Türk yapımı hakkında da bolca soru sordum. Sadece “Sözümüzü tutacağız” dediler. Akşam verecekleri partide bir açıklama yapıp yapmayacaklarını sordum. Türkiye’deki izleyicilerine teşekkür etmek istediklerinin altını çizdiler. Kısacası bir Türk yapımıyla anlaştıklarını açıklamayacaklarını söylediler. Netflix’in sadık bir izleyicisi olarak büyük gol attılar bana. Çünkü akşam partide tek bir açıklama yaptılar. Netflix ilk orijinal Türk yapımı için O3’le imzayı atmış. Yakın zamanda gelişmeleri bildirecekler. Bu yıl Netflix’te hangi Türk oyuncuyu izleyeceğimizi ben de çok merak ediyorum. Yüzünü Amerika’ya dönmek isteyen tüm oyuncuların bu işte olmak için uğraşacağına eminim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR