Azize gerçeği öğreniyor

Perşembe akşamı Vatanım Sensin dizisinin 20’nci bölümünü izlerken kendi kendime söylenmeye başladım. “Yeter artık Cevdet’in Yunan Ordusu’nun içine sızdığını Azize öğrensin” derken buldum kendimi... Normalde bu kadar büyük bir sır bir diziyi en az 39 bölüm götürür. Zaten Vatanım Sensin’in ana çatışmasını da bu sır oluşturuyor. Ancak 130 dakikalık dizi aynı sırrın üzerinden gidince ne yazık ki, bir süre sonra kendini tekrar ediyormuş hissi uyandırıyor. Üstelik bu defa Azize hamile... Ben kendi kendime söylenirken bugün 21’inci bölümün tanıtımını izledim. Sağ olsun senarist beni duymuş. Azize bu hafta Cevdet’in bir vatanperver olduğunu öğrenecek. Bu hafta Vatanım Sensin çok duygu yüklü bir bölüm olacak, ben de mendilimi hazırlayıp ekran karşısında yerimi alacağım. Zaten Bergüzar Korel, Azize’yi öyle bir giymiş ki, her sahnesinde insanın gözünü dolduruyor. Haftaya da hepimizi ağlamaktan helak edeceğine eminim.

Paramparça’ya elveda

Üç sezondur ekranda arz-ı endam ediyor Paramparça. Mutsuz bir evliliğe, çocukların karışmasına, kardeş kıskançlıklarına, yasak aşklara, entrikalara, büyük aşklara, vefaya, düşmanlığa, kalleşliğe, hastalığa, yalanlara, racona, sevgiye, açlığa, aşağılık kompleksine, yükseklik kompleksine, kafaların karışmasına, mafyaya, dosta, düşmana tanıklık ettik Paramparça’da... Kimin dost, kimin düşman olduğunu bazen biz bile unuttuk. Kafamıza bir soruyu çakarak başladı, her hafta farklı bir soruyla kendini canlı tuttu ilk sezon. Ama sonrasında her şey birbirine karıştı. Seyircinin de kafası karıştı. Sonuçta reytingin aslanın midesinde olduğu bu yıllarda üç sezon boyunca ekranda kalmayı başardı. Herkesin emeğine sağlık! Yarın akşam final bölümüyle Cihan’a, Dilara’ya, Hazal’a, Ozan’a, Cansu’ya, Keriman’a, Özkan’a, Yıldırım’a, Rahmi’ye ve Paramparça’dan geçen herkese veda edeceğiz. Tüm ekibin yolu açık olsun.

Haberin Devamı

İsimsizler’in günü çok zor

Yarın Kanal D İsimsizler dizisiyle kahramanlık türü dizilerin startını verecek. Uğur Güneş, Sedat Mert, Bülent Alkış, Taner Ertürkler, Volkan Keskin, Çağkan Çulha, Musab Ekici, Sera Kutlubey ve Algı Eke’nin rol aldığı dizi bizi Köprü, Kurtlar Vadisi gibi bir dünyanın içine çekecek. Diğer asker dizilerine göre erken girdiği için şanslı. Ancak pazartesi akşamı İçerde gibi bir rakip karşısında tutunabilir mi, işte orası tartışılır. Şansı zor görünüyor. Pazartesi en zor günlerden biri! Ancak izlemeden yorum yapmak doğru olmaz. O nedenle salı sabahı reyting sonuçlarında özellikle erkek izleyicinin İsimsizler’i İçerde’ye tercih edip etmeyeceğini göreceğiz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR