Deli Aşk vizyonda

CMYLMZ Fikir Sanat ve Nu Look’un yapımını, Cem Yılmaz ve Muzaffer Yıldırım’ın yapımcılığını, Emrah-Murat Kaman kardeşlerin senaristliğini, Murat Dündar ve Murat Kaman’ın yönetmenliğini üstlendiği Deli Aşk filmi dün vizyona girdi. Emrah Kaman, Pelin Akil Altan, Toygan Avanoğlu, Nilperi Şahinkaya, Şafak Pekdemir, Burak Çelik, Gülhan Tekin’ın rol aldığı filmde Cem Yılmaz, Hakan Altun ve Zafer Algöz konuk oyuncular ama üçü de filme çok şey katmış. Adana’da geçen filmin konusuna gelince; Maraş dondurmacısı olan Ekrem, 8 yıllık sevgilisi Neşe’ye dünyanın en büyük dondurmasını yaparak evlenme teklif eder. Mutluluğunu şova dönüştüren Ekrem, aldığı cevapla bambaşka bir maceraya sürüklenir. Bir yandan kendi karakteriyle yüzleşirken, diğer taraftan Neşe’yi kazanmak için verdiği mücadelede başına gelmeyen kalmaz. Son zamanlarda gülmeyi özledim diyenler için kaçırılmayacak bir film. İşin özü kahkaha garanti! Filmin sürprizleri ise Zafer Algöz, Hakan Altun ve Cem Yılmaz. Özellikle Zafer Algöz’e bayılacaksınız. Nilperi Şahinkaya ve Toygan Avanoğlu çok iyi ikili olmuşlar. Toygan’ın Güzel Köylü, Hanım Köylü dizileri ve Hayati Tehlike filminden sonra kat ettiği yol ise görülmeye değer! Filmde en çok güldüğüm karakterdi. Ezcümle; aşkın bambaşka bir haline tanıklık edip kahkaha atacağınız Deli Aşk filmini izlemenizi öneririm.

Haberin Devamı

Yazma korkusuna son!

Garaj ve Kabin oyunlarıyla yeni bir söylem yaratan bir yazardır Kemal Hamamcıoğlu. Şimdi ise Kaplan Sarılması’yla yeni çağın mutluluk hastalığına bambaşka bir gözle bakıyor. Kalemiyle insanın kalbine işliyor, kendisiyle yüzleştiriyor. Kemal Hamamcıoğlu yepyeni bir atölyeye başlıyor. Bu atölyede “Yazmak istiyorum ama korkuyorum, kendime güvenmiyorum, nerden başlayacağımı bilmiyorum, bu hayatta benim de bir sözüm var” diyenlerle yazma korkusuyla baş etme yollarını keşfedilecek. 20 Mart’ta başlayacak ve 20 kişilik atölyede 12 hafta sürecek eğitimin ardından yazılan metinler, profesyonel oyuncularla okuma tiyatrosu olarak projelendirilecek, metinler sese dönüşecek ve Toy İstanbul’da sahnelenecek.

Haberin Devamı

Uğur Yücel İçerde

Uğur Yücel İçerde’ye ne kadar yakıştı değil mi? Nasıl özlemişim onu böyle bir karakterde izlemeyi… Alacakaranlık’ta muhteşemdi. Yine aynı tadı verdi. Özellikle Çetin Tekindor’la karşılıklı sahnelerinde mest oldum. İki usta oyuncunun ekranda adeta ders verdiği bir bölümdü. İçerde bundna sonra daha keyifli bir hale geldi. Uğur Yücel’i daha fazla izleyeceğimiz yeni bölümleri heyecanla bekliyorum.

DİĞER YENİ YAZILAR