Oscar yayınında kahkaha garanti!

Yılın en keyifli zamanlarından biri geldi. Oscar törenine az kaldı. Pazar gecesi ekran karşısına oturup önce Kırmızı Halı’da kim ne giymiş, törende kim ne demiş ve ödülü kim almış dedikodularını yapacağız. Bizim evde başka bir heyecan yaşanacak. Çocukluk arkadaşım Zeynep’le Oscar Toto’muz tuttu mu tutmadı mı diye kapışacağız. Gençlik ritüelimizdir. Bu yıl Oscar Ödül Töreni’ni Digitürk 1 numaralı kanalda yani beIN Movies Oscars’da izleyeceğiz. Yekta Kopan’ı ekranda görmeyi çok özlemiştim. Neyse ki, Oscar töreni var ve Yekta’yla hasret gidereceğiz. Bu yıl törenin sunuculuğu Yekta Kopan ve Özge Özpirinçci üstleniyor. Özge’nin çok eğlenceli bir sunuma imza atacağına eminim! Ceylan Atınç Kırmızı Halı’da yıldızların kıyafetlerini eleştirirken, Mehmet Açar ve Melis Behlil aday filmleri değerlendirecek. Konuklar oldukça iyi... Cem Yılmaz, Berrak Tüzünataç, Buğra Gülsoy ve yapımcı Muzaffer Yıldırım. Pazar gece yarısı başlayan ve pazartesi sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek olan Oscar Ödül Töreni, tartışmasız bu hafta en çok kahkaha attığımız yayın olacak.

Haberin Devamı

Geçmiş olsun MSM!

Sözün bittiği yerdeyiz. Önceki sabah korkunç bir haberle uyandık. Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundaklandı. Evet, haberin başlığında bu vardı. İnanılmaz panik yaptım. Çünkü o bina ahşap, üstelik gece geç saatlere kadar çalışan öğrenciler var. Panikle haberin devamını okudum. Bir adam binaya benzin döküp ateşe veriyordu. Aklın almayacağı hain bir saldırı! Bir insan bir sanat okulunu neden ateşe verir? Tek tesellim itfaiyenin erken müdahalesi ve içeride kimsenin olmamasıydı. Dünyanın ilk parasız özel okulu olan ve bugün severek izlediğimiz yüzlerce oyuncunun yetiştiği MSM kısa sürede bir araya geldi, birbirine kenetlendi. Bizi bu hain saldırılara karşı “Biz” olmak ve sanat kurtaracak. Bunun en güzel örneğini MSM öğrencileri ve eğitmenleri önceki gün gösterdi. “İçimizdeki cumhuriyet ve sanat aşkını söndüremeyecekler” diyen Müjdat Gezen ve tüm MSM’ye geçmiş olsun!

Savaşçı geliyor

Limon Film’in yapımcılığını, Süleyman Çobanoğlu’nun senaristliğini, Volkan Kocatürk’ün yönetmenliğini üstlendiği Savaşçı’nın çekimleri başlıyor. Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Uğur Biçer’in rol alacağı dizi Fox TV’de mart sonu, nisan başı gibi başlayacak. Ekip İstanbul’da birkaç günlük çekimin ardından Eskişehir’e gidecek. Savaşçı; bordo bereli askerlerin hayatlarını ve vatan mücadelsini ekrana taşıyacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR