Survivor reytingi sildi süpürdü

Her yıl Survivor’ın başlayacağı konuşulduğu anda kimlerin yarışacağını tartışmaya başlarız. Bu artık arkadaşlarımızla aramızda geliştirdiğimiz bir oyun gibi oldu. “Keşke şu isim olsa” en çok kullandığımız cümle haline gelir. İsimler yavaş yavaş açıklanmaya başladığındaysa sektörde büyük bir hareket yaratır Survivor. Çünkü herkes başlayacağı zaman zirvedeki yerine kurulacağını bilir. O nedenle karşısına daha güçlü dramalar hazırlanır. Survivor benim için yaz geliyor demektir. Çünkü deniz, kum, güneş, oyunlar, müzik bana hep yazın güzel günlerini hatırlatır. İlk defa ocak ayının en soğuk gününde ekrana geldi Survivor. Hava buz gibiydi ama ekran sıcacık. Cumartesi akşamı ilk yayınıyla görücüye çıktı. Sonuç değişmedi. Tüm Kişiler, AB ve ABC1 kategorisinde 10 reytingi geçerek zirveye yerleşti Survivor. Öncesinde tüm yılları kapsayan bir de özet hazırlanmıştı. Her yıla kısa bir bakış attık, hafızamızı tazeledik. O da tüm kategorilerde ikinciliğe yerleşti. Kısacası Survivor gelir gelmez reytingi silip süpürdü. Bundan sonra dizilerin şansı daha zor olacaktır.

Haberin Devamı

Adı Efsane başlıyor

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı, her şeyini kaybetmiş bir babanın çocuklarını kazanma mücadelesinin anlatılacağı Adı Efsane cumartesi akşamı Kanal D’de başlıyor. Uzun süredir dizinin başlamasını bekliyoruz. Tanıtımlar da iddialı görünüyor. Ben bu hikâyeyi izlerim. Üstelik oyunculuğunu çok beğendiğim isimler rol alıyor. Ancak insana Survivor yeni başlamış, üstelik reytingi silip süpürmüşken Adı Efsane dizisinin çok zor bir günde ekrana “Merhaba” dediğini düşündürtüyor. Adı Efsane’nin yolu açık olsun! Umarım adı gibi efsane olur.

Yıldızlar Şahidim doğru günde olacak

Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder ve Mesut Akusta’nın başrollerini oynadığı Yıldızlar Şahidim dizisi cuma akşamı Star TV’de başlıyor. Kiralık Aşk’ın final yapmasının ardından, yerine gelecek olan dizi bir pop starın geçmişini irdelerken, hayranının da yükselişini anlatacak. Doğru günde yayına girdiğini düşünüyorum. Çünkü orada bir Kiralık Aşk izleyicisi vardı. İster istemez kanala alışkanlıkla bakacaklardır. Eğer dizi izleyiciyi yakalarsa yüksek reytingle açma şansı var. Yolu açık olsun!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR