Yüksek Sosyete final yaptı

Başrollerini Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Zuhal Olcay, Ozan Dolunay ve Meriç Aral’ın paylaştığı, tüm yazı zirvede tamamlayan Yüksek Sosyete cumartesi akşamı final yaptı. Bazı projeler kendi yerinde kıymetli oluyor ve onlara gün değişikliği yaramıyor. Yüksek Sosyete bunun en iyi örneklerinden biridir. Çünkü çok değil, 10 hafta önce Vatanım Sensin başladığında karşısında rakip olarak Yüksek Sosyete vardı ve Vatanım Sensin’i ilk bölümünde geçmiş, zirvedeki yerini bırakmamıştı. Ancak daha sonra cumartesi akşamına geçti. Teoride; Vatanım Sensin gibi iddialı bir projeyi geçen dizinin cumartesi daha fazla şansı var gibi görünüyordu. Ancak pratikte öyle olmadı. Dizi kan kaybetmeye başladı. Zaten bir iş reyting kaybetmesin! Ardından hızlı düşüş kaçınılmaz oluyor. Ne acayip değil mi? Bir dizi tüm yaz gün birincisi oluyor, ancak final bölümüyle ilk 30’a zor girebiliyor. Seyircinin kendi istediği zamandan önce yapılan finale tepkisi çok sert oluyor.

Romantik komedide oynasın

Yüksek Sosyete 26’ncı bölümüyle ekrana veda etti. Tabii ki en sevdiğim şey oldu ve mutlu sonla final yaptı. Yalan yok; bana göre her masal mutlu sonla bitmeyi hak ediyor. 26 hafta boyunca bize bu güzel masalı anlatan tüm ekibin emeğine sağlık! Hazar Ergüçlü’yü bundan sonra bir romantik komedide izlemeyi umut ediyorum. Meriç Aral listemin başında yer alacak. Çünkü ekran enerjisine bayılıyorum. Engin Öztürk ve Ozan Dolunay’ı da biraz dinlendikten sonra iyi bir projede izleyeceğime eminim. Bi Yapım, bu yıl Yüksek Sosyete, Aşk Laftan Anlamaz ve Umuda Kelepçe Vurulmaz projeleriyle sektöre giriş yaptı. Bundan sonra sektörde çok daha iyi projelere imza atacağı aşikar! Sonuç; 26 haftalık bir masaldan iyi bir yapımcı, bambaşka renkleri olduğunu gösteren oyuncular kazandık. Herkesin yolu açık olsun!

Haberin Devamı

Metin Akpınar farkı!

Ekim ayında Metin Akpınar, Aşk Laftan Anlamaz dizisine katıldı ve gelir gelmez değişimlere sebep oldu. Önce dizinin günü değişti. Ama Akpınar öyle bir hikâyeyle geldi ki, gün değişikliği herkesin işine yaradı ve reytingler yükseldi. Eskiden tüm karakterlerin tek motivasyonu Hayat ve Murat’a pas atmaktı. Ancak Haşmet Dede’nin gelişiyle tüm karakterler oyuna katıldı ve keyifli bir iş izlemeye başladık. Metin Akpınar’ın sahnelerini bekliyorum izlerken... Azime’ye olan aşkı, aşkına sahip çıkışını o kadar güzel oynuyor ki, daha fazla sahnede olmasını istiyorsunuz. Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümde valizini aldı ve “Gidiyorum” dedi. Umarım senaristler buna izin vermezler. Çünkü Haşmet’in aşkı Murat’ın aşkından büyük! Hepimize bir adam nasıl sever onu öğretiyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR