Yasta film yayınladılar

Cumartesi akşamı Beşiktaş’ta gerçekleşen hain saldırı sonrası bir günlük milli yas ilan edildi. Televizyonlarda ilk defa bu yasa uydu ve dizileri yayınlamadılar. Pazar akşamı hiçbir dizi yayınlanmadı. Pazartesi ise Star TV, Paramparça dizisini yayınlamadı. Peki, yas nedeniyle dizi yayınlamayan kanallar ekranlara hangi işlerle çıktılar? 2016 yılının gişe şampiyonu Dağ 2 filmi oldu. Kanal D pazar akşamı ekrana Dağ filmiyle çıktı. Tabii ki zirveye oturdu. Onu atv’nin Nihat Hatipoğlu’yla Mevlid Kandili Özel yayını takip etti. Fox TV, Fetih 1453, Star TV Profesyonel, Show TV Yasak Krallık filmleriyle yarışa katıldı. Dizilerin yokluğu Kanal D ve atv’ye yaramasına rağmen, diğer kanallara reyting kaybettirdi.

Babam ve Ailesi’nden bize Caner Şahin kaldı

Başrollerini Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci’nin paylaştığı Babam ve Ailesi dizisi pazartesi akşamı ekrana gelen 13’üncü bölümüyle ekrana veda etti. Bu yıl bittiğine üzüldüğüm dizilerden biri oldu. Zira, oyunculuklarından prodüksiyonuna bu yılın en emek verilmiş işlerinden biriydi. İlk bölümünü izlediğimde dizinin sorununun kahraman eksikliği olduğunu yazmıştım. Daha sonra durumu toparladı. Ancak pazartesi akşamının şampiyonu belli olmuştu. Belki gün değiştirse durum farklı olurdu. Ama olan oldu. Son bölüm hastane, karakol ve ev üçgeninde tamamlandı. Kötüler cezasını buldu. Babam ve Ailesi mutlu sonla veda etti. Babam ve Ailesi denilince hep hatırlayacağım kişi ise Caner Şahin oldu. Dizide Kadir karakterine hayat veren Şahin, bu dizinin sektöre kazandırdığı önemli bir oyuncu oldu. Dizide emeği geçen herkesin eline sağlık! Yepyeni hikâyelerde iyi oyuncularla yeniden buluşmak dileğiyle...

Haberin Devamı

İçerde’de aksiyon artar

İçerde pazartesi akşamı 13’üncü bölümüyle ekrana geldi. Mert’in bir ailesi olduğunu öğrendiği, Celal’in Mert’e Melek’in öz kızı olduğunu itiraf ettiği, Mert’in Coşkun’un peşinde olduğu, “Patron”un tüm bölüm boyunca gizemini koruduğu bölüm su gibi aktı, gitti. Şenay Gürler’i konuk oyuncu olarak izlediğimiz bölümün finali ise kafaları karıştırdı. Patron Sarp çıktı. Ancak avukat ona “Umut” diye seslendi. Dizi ilk 13 bölümünü başarıyla tamamladı. İkinci 13 bölümde nasıl devam edeceği ise merak konusu oldu. Bundan sonra izleyiciyi daha fazla aksiyonun beklediği aşikar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR