Deli Aşk’ın veda günü

Emrah-Murat Kaman kardeşlerin senaryosunu kaleme aldığı, Murat Kaman’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Emrah Kaman’ın ise başrolünü oynadığı Deli Aşk filminin çekimleri sona erdi. CMYLMZ Fikir Sanat ve Nu Look-Muzaffer Yıldırım’ın yapımcılığını üstlendiği filmde Emrah Kaman, Pelin Akil, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu, Şafak Pekdemir, Gülhan Tekin, Zafer Algöz, Yasemin Öztürk, Abdullah Şahin, Burak Çelik, Hakan Altun ve Cem Yılmaz rol alıyor. Filmin son çekim gününde ziyarete gittim. Filmde Neşe karakterinin annesi rolüyle karşımıza çıkacak olan Gülhan Tekin’in gün konseptiyle karşılandım. Börekler, kısırlar ve tatlıları görünce de oyuncuları unuttum. Karnımı güzelce doyurduktan sonra tüm ekiple salonda oturduk. Can Yılmaz’ın tabiriyle kız istemeye gitmiş gibiydik. “Nasılsınız?, Efendim siz nasılsınız?” sohbetlerinin ardından oyuncuların film heyecanını dinledim. Öncelikle Abdullah Şahin evin babası olarak söze başladı. Uzun yıllar sonra bir sinema filminde rol alan Şahin, filmde Nilperi Şahinkaya’nın babasını canlandırıyor. Keyifli bir sette olduklarını söyledi. Emrah Kaman filmin başrolü... Bir Maraş dondurmacısı olan Ekrem’e hayat veriyor. Onu terk eden sevgilisi Neşe’yi yeniden elde etmek için film boyunca kendisini ispatlamaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Deli Aşk’ın veda günü

Delilik pes etmemekte

Emrah Kaman’a “Bu aşkın delilik neresinde?” diye sordum. Kaman, “Filmin isim babası Cem Yılmaz. Karakter deli ve aşık. Delilik ise bu tiple F-16 pilotu ve yakışıklı Jeremey’e karşı pes etmemesinde. Bir bana bak, bir de Burak Çelik’e” cevabını verdi. Ekrem’in aşık olduğu Neşe’ye Pelin Akil hayat veriyor. Toygan Avanoğlu ve Nilperi Şahinkaya, Ekrem’in en yakın arkadaşları Fuat ve Melodi’yi canlandırıyor. Filmin en deli karakterlerinden olduklarını söylüyorlar. “Kahkaha fırtınasına

hazır olun” demeyi de ihmal etmiyorlar. Gülhan Tekin’in filmde bir karakter adı yok. Neşe’nin annesi olarak rol alıyor. Ancak “Bugüne kadar türlü türlü anne, abla, yenge olarak izlediniz beni. Bu defa ilginç bir anne oldum. Kendimde yüksek bir performans keşfettim. Bundan sonra aksiyon filmlerinde boy göstereceğim” diyor. Zafer Algöz sürpriz bir karakteri canlandırdığı için tüyo vermiyor ama “Bugüne kadar izlediğiniz en dişi karakter oldu” demeyi de ihmal etmiyor. Biz kısa sohbetimizin fonunda hep kahkaha vardı. O nedenle filmi merak ediyorum. Emrah ve Murat Kaman komşumdur. İkisinin de ne kadar eğlenceli ve bu işe emek veren akıllar olduğuna da şahidim.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz: ‘Destek olmak yaşımız geldi’

Kaman’ların ilginç bir hikayesi de var. Bir Maraş dondurmacısının eski sevgilisini F-16 pilotundan geri alma çabasını anlatan filmin son sahnesini 15 Temmuz gecesi yazıp bitirmişler. Noktayı koydukları anda da üstlerinden F-16’lar geçmeye başlamış. O anda “Bitti” diye düşünmüşler. Kimse bu ortamda film yapmaz. Ancak Zafer Algöz sayesinde tanıştıkları Cem Yılmaz’la bir araya gelmişler. Sonuç, film martta vizyona giriyor. Sette Cem Yılmaz’la da sohbet etme fırsatı bulduk. Genellikle kendi filmlerini yapan Yılmaz’a neden bu defa yapımcılığı seçtiğini sorduk. “Emrah ve Murat televizyonda kendilerini ispatlamışlardı ama bu kabiliyetlerden herkes haberdar olsun istedik. Önceki filmlerinde çok gülmüştük. İnsan anladığı konuda konuşabiliyor. Bu senaryoda kendilerine ait bir şey yakaladıkları için dikkatimi çekti. Okuduğumda dakomik buldum. İnsanlar her zaman yapmak istedikleri için fırsat bulamıyor. Bizim de güzel şeylere destek olma yaşımız geldi” dedi.

Haberin Devamı

Gora 2 geliyor

Filmde bir psikoloğa hayat veren Cem Yılmaz, “Bana özel bir şey yazılmadı. Eğlenceli karakterler vardı. Ben de sevdiğim için psikolog karakterini oynadım. Bu filmde kendi filmimiz gibi çalıştık, standartlarımızın altına düşmedik” dedi. Güzel filmlere destek olmaya devam edeceğinin de altını çizdi. Bu arada duyanlar duymayanlara söyledin. Gora 2 geliyor. Mayıs ayında çekimleri başlayacak olan film için Cem Yılmaz, “Prodüksiyon anlamında daha kaliteli bir film geliyor. Sinemaya gitmeye sebep olacak şeyler yapmak istiyorum ben. Fantastik komedileri de seviyorum. Görkemli bir Gora devamı izleyeceksiniz” diyor. Biz de merakla bekliyoruz. 2017 Aralık’ta vizyona girecek.

Haberin Devamı

Gora 2’de oğluyla oynayacak

Biz sohbet ederken Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal yanımıza geliyor. Baba oğul tatlı bir röportaj yapıyorlar.

Oğlum, hiç sinemaya gittin mi?

Hayır.

Gora’yı izledin mi?

Hayır.

Peki, hiç benim filmimi izledin mi?

Hııı, unuttum. Küçükken izledim.

Bundan sonra sinemaya gidecek misin?

Aaaa, evet.

Beraber hangi filmde oynayacağız?

Gora.

Söz veriyor musun?

Söz veriyorum, oynayacağım.

DİĞER YENİ YAZILAR