Metin Akpınar farkı!

Metin Akpınar farkı

Yalan yok, Aşk Laftan Anlamaz’ı başından beri izliyorum ama Metin Akpınar girdiğinden beri diziyi daha çok seviyorum. Belli ki o da sevmiş işi... Öyle küçük nüanslarla diziyi renklendiriyor ki, insan usta farkını görmezden gelemiyor. Özellikle onun aşık hallerine bayılıyorum. Haşmet Bey’in Azime’den yıllar geçse de vazgeçmediğini izlemek umut veriyor. Ayrıca senarist değişikliğiyle hikâyede başka bir yöne gitmeye başladı. Murat’ın anne sorunu bakalım nereye bağlanacak? Burak Deniz ve Hande Erçel birbirlerine çok yakışan bir çift oldular. İkisi de bu işe yüreğini koymuş. Yönetmen Müge Uğurlar’ın da hakkını yiyemem. Her sahne yaşıyor, yaşatıyor. Zaten bu da reytinglere yansıyor. Cumartesi günü Aşk Laftan Anlamaz Tüm Kişiler’de 5.09 reytingle 3’üncü, AB’de 4.33’le 3’üncü, ABC1’de 4.27’yle 4’üncü oldu. Tüm ekibin emeğine sağlık!

Metin Akpınar farkı

Kendilerine rakip oldular

Eskiden bir yapımcının başka bir kanalda işi varsa iki işini karşı karşıya getirmezlerdi. Ancak bu yıl o kural da bozuldu. Pazartesi akşamları Show TV’de yayınlanan İçerde dizisinin yapım şirketi Ay Yapım. Bugüne kadar Ay Yapım işleri hiç karşı karşıya gelmezdi. Ancak bu yıl Fox TV, cuma yayınlanan Bana Sevmeyi Anlat’ı pazartesi akşamına aldı ve Ay Yapım’ın iki işi birbirine rakip oldu. Aynı durum Bi Yapım için de geçerli! Show TV Aşk Laftan Anlamaz’ı çarşambadan cumartesiye aldı, Star TV ise perşembe yayınlanan Yüksek Sosyete’yi aynı güne... Şimdi aynı yapım şirketinin iki dizisi yarışıyor. Bir yapımcının yine kendisine rakip olması sinir bozucu bir durum! İçerde ve Aşk Laftan Anlamaz bu yarışı kazanırken, Bana Sevmeyi Anlat ve Yüksek Sosyete kan kaybediyor. Ne acayip bir ikilem, bir yandan iş tuttu diye sevinirken, diğer taraftan yine kendisine gol atmış oluyor.

Haberin Devamı

Yakında ne başlayacak?

Metin Akpınar farkı

*Süreç Film’in yapımını, Pınar Bulut’un senaryosunu, Murat Onbul’un yönetmenliğini üstlendiği, Özge Gürel, Berk Cankat, Canan Ergüder ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı Yıldızların Altında dizisinin çekimleri başladı. Berk Cankat’ın bir pop starı canlandırdığı dizide, Özge Gürel onun hayranını canlandıracak. Dizi ocak ayında Star TV’de ekrana gelecek.

Haberin Devamı

*D Yapım’ın yapımcılığını, Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini üstlendiği, Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in başrollerini paylaştığı Efsane’nin bugün çekimleri başlıyor. Beşikçioğlu’nun bir basketbol koçunu canlandırdığı dizi 70’li yılların efsane dizisi Beyaz Gölge’ye benziyor. Dizi ocak ayında Kanal D’de ekrana gelecek.

*Engin Akyürek, Sarp Levendoğlu ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı, Tim’s Yapım’ın yapımcılığını, Elif Ergüden’in senaryosunu, Umur Turagay’ın yönetmenliğini üstlendiği Müebbet ocak ayında atv’de başlıyor. Dizi, üzerine kurulan kirli bir oyunla haksız yere hapse giren bir adamla, idealist bir avukatın müebbet aşkını anlatacak.

DİĞER YENİ YAZILAR