Türkiye ‘İçerdeyim’ dedi

Türkiye ‘İçerdeyim’ dedi

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un başrolünü paylaştığı İçerde’nin ilk bölümünde “İçerde misin, dışarıda mı? Karar vermek zor!” diye yazmıştım. Kararımı da ikinci bölümden sonra vereceğimi açıklamıştım. İkinci bölümden itibaren gördük ki, Türkiye “içerdeyim” dedi. Dizi altı haftadır zirvede oturuyor. Sarp’ın polis, Mert’in ise Celal’in köstebeği olması, her an birbirilerine değmeleri ama kardeş olduklarını anlamamaları bizi ekrana kilitledi. Dizi bu anlatım tarzıyla da Türkiye gündemine fazlasıyla değiyor. Çünkü bugün Türkiye gündeminde de kimin içerde, kimin dışarıda olduğunu anlamak çok zor!

Celal’in yeni düşmanı Coşkun

Gelelim dizinin detaylarına... Melek Celal’in öz kızı çıktı. Zaten ilk bölümden beri Celal’in Melek’e zaafından babası çıkacağı sinyalini vermişlerdi. Sarp da, Mert de ele avuca sığmaz halde ilerliyorlar. Her an birbirlerini enseleyecekler diye bekliyoruz. Her bölüm bu tansiyonu tutmayı başarıyor senaristler... Ancak her şey bu kadar gizli ilerlerken benim kafama Sarp’ın arabası takılıyor. O kırmızı arabayla bu kadar gizli iş yapıp nasıl dikkat çekmiyor? İnsan düşünmeden edemiyor. 7’nci bölümün en dikkat çeken detayı Sarp ve Mert’in, yani Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin dövüş sahnesiydi. Üzerine detaylı çalışılmış ve gerçekçi olmuştu. Malum dizide çok az kadın oyuncu var. Ancak Gözde Kansu performansıyla, özellikle de Çetin Tekindor gibi usta bir oyuncu karşısında, dikkat çekiyor. İçerde’de işler iyice kızışıyor. Celal’in artık Yusuf dışında da başka bir düşmanı daha var. Coşkun’da bundan sonra Celal’in ensesinde olacak. Biz de içerde kalıp izlemeye devam edeceğiz gibi görünüyor?

Haberin Devamı

Türkiye ‘İçerdeyim’ dedi

Aşk Laftan Anlamaz’da gün değişikliği

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı, Müge Uğurlar’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Bi Yapım imzalı Aşk Laftan Anlamaz gün değişikliğine gitti. Dizi bundan sonra cumartesi akşamları ekrana gelecek. Diziye tam da Metin Akpınar dahil olmuşken ne yalan söyleyeyim bu gün değişikliği benim işime geldi. Çünkü cumartesi ekranın en rahat olduğu günlerden biri! Çarşamba öyle çok diziyle mücadele etmek zorunda kalıyordu ki, Hayat ve Murat’ın aşkı sadece dizide değil, izleyici açısından da büyük bir sınavdan geçiyordu. Cumartesi izleyicinin kafasını da boşaltmak isteyeceğini, eğlenceli ve umut vaat eden işlere ilgi göstereceğini düşünüyorum. İyi bölümlerle seyirci karşısına çıkıp, tanıtımı da başarılı yürütürlerse Aşk Laftan Anlamaz cumartesi akşamları dişli bir alternatif olacaktır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR